Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

#InfoMusicTalk cu Ana Morodan - Cum s-ar numi piesa ei de debut?

Ana Morodan este una dintre cel mai importante voci din blogosfera românească. Un stil vestimentar aparte, o personalitate autentică și multă muncă au transformat-o pe Morodan într-un adevărat influencer. Pe cât de iubită, pe atât de criticată, aceasta își cunoaște foarte bine drumul și pune cărămidă peste cărămidă pentru a-și îndeplini visurile. Am fost curioși să aflăm mai multe despre artiștii ei preferați și piesele pe care dansa în adolescență. Vă invităm să citiți interviul InfoMusicTalk!

Ana Morodan

InfoMusic: Modă și muzică au avut întotdeauna o legătură strânsă. Din ce perioade împrumuți elemente atunci când îți construiești ținutele?

Ana Morodan: Sunt un suflet bătrân în esență și îmi place teribil să preiau elemente din toate perioadele și să le dau un touch modern: corsete ferme cu care mai maschez din când în când dragostea pentru fast-food, perle, pene și paiete în stilul anilor nebuni ("20), piese clasice, glamour, în stilul anilor "40, sau umerii bufanți cum purta Tina în anii "80.

InfoMusic: Care sunt artiștii din țară care îți plac? Dar din străinătate?

Ana Morodan: Îmi place noul val de artiști moldoveni, îmi place Delia și recunosc… încă mai ascult ‘clasicele’ de la DJ Project. Din străinătate marea dragoste este Justin Bieber. Cum ar putea cineva să nu-l iubească?

InfoMusic: Ce muzică ascultai în adolescență? Prima piesă din acea perioadă care îți vine în minte este…

Ana Morodan: Berlin - "Take My Breath Away".

InfoMusic: Mâine te trezești din somn, ai o super voce și ești star internațional. Seara urmează să ai concert. Cum s-ar numi piesa ta de debut?

Ana Morodan: "I Deserve This".

InfoMusic: Cea mai siropoasă piesă de dragoste, pe care recunoști că ai ascultat-o pe repeat, este ...

Ana Morodan: Nevena Tsoneva - "I Will Always Love You". Este varianta balcanică, reeditată a ultra-cunoscutei melodii a lui Whitney Huston. Am ascultat-o odată și m-a prins incredibil…

InfoMusic: Ai vreo piesă pe care o ascultă toată lumea și o auzi peste tot, dar ție nu îți place deloc?

Ana Morodan: În general toate melodiile "miorlaite".

InfoMusic: Ajungi la o petrecere și trebuie să îi iei locul DJ-ului. Care sunt primele 3 piese pe care le pui?

Ana Morodan: Orice de la Sandra. Încep întotdeanua, dar intoteauna cu "In The Heat Of The Night’.

InfoMusic: Dacă mâine ai sta la masă cu artistul tău preferat, ce ai vrea să îl întrebi în materie de fashion?

Ana Morodan: Dacă aș avea un artist preferat, cu siguranță nu l-aș întreba nimic despre modă. Întrebările ar fi despre cum poate face față presiunilor, despre performanță, despre cum reușește să se adapteze schimbărilor continue.

InfoMusic: Poți alege 2 artiști. De la unul ai lua stilul vestimentar, iar de la celălalt atitudinea. Care ar fi aceștia?

Ana Morodan: Dacă am putea să o considerăm pe Luisa Casati o artistă a vremurilor ei - era totuși un performer de succes – mi-aș dori să am atât stilul cât și atitudinea ei. Era magnifică!

Ana Morodan

Ana Morodan │ FOTO: Alexandru Rosieanu www.anamorodan.com

InfoMusic: La ce concert din România sau din afara țării ai fost și te-a impresionat? Povestește-ne puțin experiența.

Ana Morodan: Nu merg niciodată la concerte, oricât de minunate ar fi pentru că sunt agorafobică. Singurul concert din viața mea a fost Guns’N Roses. Am stat 30 de minute până m-a apucat panica și am plecat.

Pe Ana Morodan o poți citi pe blogul ei, urmări pe Facebook sau Instagram.

Citește mai multe despre Delia MatacheGuns N' RosesSandra
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE