Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

InfoMusic crede în Voodoo! - VIDEO INTERVIU

Publicat

pe

Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)
Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)

InfoMusic a stat de vorbă cu Voodoo. Trupa individualizată prin combinația unică de metal alternativ, reggae și tribal ne-a oferit un video-interviu în Club Control, înaintea petrecerii noastre aniversare.

Trupa Voodoo - interviu InfoMusic.ro

Trupa Voodoo - interviu InfoMusic.ro

Voodoo a lansat anul trecut albumul de debut ”Voodoo”, iar în 2012 se pregătește să lanseze primul single extras de pe disc. Acesta se numește ”Reach For the Sky” și se va bucura și de un videoclip. De asemenea, grupul lucrează la materiale noi și speră să înregistreze un nou material anul viitor.

Membrii trupei ne-au dezvăluit ce înțeleg prin voodoo și în ce măsură cred fie în cult, fie în trupă. Fabian Sasu (voce) ne-a mărturisit că feedback-ul din partea publicului a fost mereu unul pozitiv, iar cei prezenți la concertele Voodoo au fost încântați de stilul lor.

”Cred în voodoo ca și concept. De regulă, o cultură voodoo are influențe negative. Noi mergem însă pe opusul acestui lucru, în sensul că tot ceea ce facem vrem să-i atingă efectiv pe fani și să-i schimbe (în bine n.r.). Să fie o inspirație și pentru cei care ne ascultă sau care fac muzică la rândul lor.” – Fabian Sasu

Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)

Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)

”Mesajul nostru este unul pozitiv și încercăm să trasmitem acest lucru când suntem pe scenă. Atâta vreme cât ești acolo și încerci să transmiți mesajul și ești sincer în ceea ce faci nu are ce să fie rău. Dacă reușești să faci chestia asta suficient de bine, oamenii o să rezoneze cu tine și o să-ți transmită aceeași chestie înapoi. Este schimbul acela de energii foarte interesant care se întâmplă în cadrul unui concert” – Cosmin Lupu

”Dacă eu cred în Voodoo? Păi nu aș mai fi aici dacă nu aș crede. Te referi la magie, la cultură, nu? Sincer nu cred în vrăji și lucruri de genul acesta. Este adevărat, cred în energiile negative sau pozitive, într-un câmp energetic care ne înconjoară, cât de cât. Nu pot să zic neapărat că cred în voodoo, dar cred în trupa Voodoo. Este mult mai real, mai tangibil, mai palpabil.” – Cristi Dumitrescu

Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)

Trupa Voodoo - aprilie 2012 (foto: InfoMusic)

Cosmin Lupu ne-a mărturisit o întâmplare emoționantă pentru formație care s-a petrecut anul trecut la Târgoviște, unde Voodoo a cântat alături de Trooper și Phoenix la Zilele Orașului. Membrii formației nu se așteptau ca lumea de acolo să știe de Voodoo, mai ales că tot parcul în care au concertat era plin de pancarte cu Trooper.

”Ne gândeam că ne dă publicul jos de pe scenă și nu apucăm să cântăm nici două piese și o să fie un dezastru. Noi avem un intro, este un pasaj din coloana sonoră a filmului ”Blood Diamond” și în general, înainte de concerte cântă acea piesă și noi intrăm pe scenă. Am pus intro-ul și eram în afara scenei, ne pregăteam să intrăm, când ne-am dat seama că publicul era cu mâinile sus și tot parcul țipa Voodoo. A fost șoc. Nu am înțeles cum s-au transformat scandările de la Trooper-Trooper la Voodoo-Voodoo. Pot să spun cu mâna pe inimă că a fost cel mai fain concert în care am cântat vreodată, ca stare și ca relație pe care am stabilit-o cu publicul. Tot”

Membrii formației ne-au vorbit și despre alte activități în care se implică.

”Studiez, deci e tot ceva legat de muzică. Mă uit la toboșari, deci tot legat de muzică. Merg la sala de fitness. Cam astea sunt. Chiar nu mai am alte activități. Mă mai jucam pe X-box, dar acum mai rar pentru că mă uit la toboșari.” – Cristi Dumitrescu (tobe)

”Mai am o altă trupă, merg și eu la sala de fitness împreună cu colegul Cristi. Predau online lecții de chitară într-o comunitate de afară. Cam atât... știi cum este... timpul zboară și nu apuci să le faci pe toate.” – Cosmin Lupu (chitară)

”Sunt profesor pentru niște copii cu dizabilități și lucrez ca animator la petreceri de copii. Interpretez tot felul de personaje de la Scooby Doo, la pirat și nu numai. Deci sunt total altfel sau altcineva față de ceea ce sunt în muzică. Este o altă lume.” – Fabian Sasu

InfoMusic a vorbit cu Voodoo și despre viitoarele concerte. În plus, fiecare membru al formației ne-a povestit cum a făcut cunoștiință cu muzica rock, dar toate aceste lucruri le veți afla din video interviu.

Trending