Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

iM Exclusiv - Implant pentru Refuz la primul Transplant Acustic - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Vita, solistul de la Implant pentru Refuz despre noul baterist, primul proiect acustic al formației și viitorul album.
Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru Refuz este una dintre cele mai reprezentative trupe de hardcore din România, ce a reușit mereu să impresioneze publicul prin ritmuri nebune și versuri profunde. Recent, grupul a decis să pună în practică un proiect acustic, intitulat Transplat Acustic.

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Despre Implant pentru Refuz în versiune unplugged, dar și despre noutățile trupei am vorbit cu solistul grupului, Octavian Horváth aka Vita , într-un video interviu pe care îl puteți urmări mai jos.

VIDEO INTERVIU Implant pentru Refuz - Vita

Anul 2012 este unul plin de schimbări pentru formație, începând cu primirea unui nou membru în „familie” - bateristul Alexandru Hera. Având în vedere că acesta are nevoie de timp pentru a se acomoda, ideea unui proiect acustic a venit la momentul potrivit, după cum ne-a mărturisit Vita. Publicul are ocazia să vadă grupul într-o postură total nouă și inedită, ce evidențiază foarte bine versurile pieselor Implant pentru Refuz. Setlistul pentru concertele din cadrul turneului Transplant Acustic include cântece de pe toate albumele trupei. Printre acestea se numără și melodia Abis, care de această dată este interpretată în duet cu Lelia Nicolaiciuc, cunoscută pentru colaborările cu Blazzaj. După ce criterii au fost alese piesele aflați în video-ul de mai sus.

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru Refuz se află pe scena muzicală românească din 1995, iar până în prezent a lansat 6 albume, ultimul fiind Otheroot din 2009. Tot Vita ne-a dezvăluit că au început deja să compună pentru un nou material, iar după finalizarea proiectului acustic vor începe serios înregistrările, astfel că în 2013 să ne așteptăm la piese noi din partea formației.

În plus, fanii care nu vor apuca să ajungă la concertele unplugged ale trupei vor avea parte de o supriză. Grupul a înregistrat concertul susținut în orașul natal, Timișoara, și va lansa pe internet înregistrarea fiecărie piese din setlistul show-ului acustic. Pe 22 octombrie, trupa a cântat acustic și la Radio Guerrilla în cadrul emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session cu Bogdan Șerban, podcastul putând fi descărcat de aici.

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE