Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

iM Exclusiv - Dan Byron despre teaser-ul noului clip și viitorul album byron - VIDEO

Noul single byron va fi It Ain't Gonna Happen, iar Dan Byron a oferit un teaser al viitorului clip. Mai multe despre noul album album byron și concertul aniversar de 6 ani, aflați în video-ul iM Exclusiv.
Dan Byron (byron)

Dan Byron (byron)

Au trecut 6 ani de când byron încântă publicul cu muzica sa, iar aniversarea va fi în stilul inconfundabil de ciudat pe care membrii trupei nu ezită să-l afișeze. Pe 29 noiembrie în clubul B52, Dan Byron, Costin Oprea, 6fingers, Laszlo Demeter și Dan Gerogescu își invită fanii la un bal mascat.

Chiar în ajunul acestui eveniment festiv, în care nimeni și nimic nu va fi ce pare, am stat de vorbă cu Dan despre viitorul album la care trupa a început să lucreze de ceva vreme. După un material de cover-uri cu interpretări extrem de interesante, byron vine cu piese noi, dintre care prima dezvăluire a fost Road Trip, al cărei videoclip a fost lansat în vară.

Dan Byron (byron)

Dan Byron (byron)

Provizoriu, noul disc este numit Long Story Short dar acesta nu poate rămâne întrucât este deja luat, ca și alte idei de nume pe care le-au avut până acum, ne-a mărturisit Dan.

„Titlul de lucru este Long Story Short. Nu o să rămână titlul ășta pentru că se pare că există un alt album cu titlul ăsta. Și am mai avut câteva idei care toate au fost luate, deci nu am fost destul de originali. Pe album vor fi 12 sau 13 piese, nu știm exact. Vor exista și piese scrise de alți membrii ai trupei, cum ar fi 6fingers și Costin Oprea care s-au apucat de scris mai serios decât până acum” - Dan

iM Exclusiv Dan Byron

În trecut, cei de la byron au fost taxați de o parte din public întrucât versurile pieselor erau în limba engleză. Pentru că sunt adepții păcii și nu războiului, artiștii au vrut să împace și capra și varza, astfel că vor realiza câte 2 versiuni pentru fiecare cântec – una în română și una în engleză, ce vor fi strânse pe câte un album.

Dan ne-a dezvăluit că cel mai nou single va fi It Ain’t Gonna Happen Today, ale cărui ritmuri sunt deja cunoscute de fanii care au mers la concertele trupei. În plus, artistul ne-a oferit din vorbe un teaser al videoclipului pe care îl vor filma pentru single.

„Următorul single byron va avea și clip și variantă în română, cum a fost și cu Road Trip astă vară...Avem în minte clipul, nu știm unde vom filma, dar știm ce vrem de la spațiul respectiv. Avem câteva idei la ce ușă am putea să batem pentru un asemenea spațiu. Ca un teaser..va fi cu noi cântând într-un mod mai bizar un pic” – Dan

Bizar va fi concertul aniversar de 6 ani la care fanii trebuie să meargă cu o altă față. Nu este pentru prima dată când byron organizează un bal mascat, dar trupa promite multe surprize și îndeamnă fanii să fie inventivi, trăsniți, macabri, cum le șade mai bine. Petrecerea de joi începe de la ora 21:00, iar prețul intrării va fi de 30 de lei.

6 ani de 6yron

6 ani de 6yron

Citește mai multe despre byronDan Byron
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE