Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Garbage vorbește despre noul album înaintea concertului de la B'Estfest - INTERVIU

După 7 ani de pauză, Garbage a decis să revină pe scenă și să prezinte un nou album, despre care InfoMusic a avut plăcerea să vorbească cu Shirley, Butch și Steve într-un scurt interviu.
Garbage

Garbage

Românii vor avea ocazia să vadă live trupa care s-a impus în anii 90 cu un sound inedit prin piesele Stupid Girl, Only Happy When It Rains și Androgyny. Garbage va concerta pentru prima dată în România la ediția B’Estfest de anul acesta, pe 6 iulie.

După 7 ani de pauză, grupul a decis să revină pe scenă și să prezinte un nou album, despre care InfoMusic a avut plăcerea să vorbească cu Butch Vig, toboșarul trupei într-un scurt interviu.

Garbage

Garbage │ FOTO: www.facebook.com

InfoMusic: Ați decis să lansați noul album prin propria casă de discuri pentru că nu vă plăcea felul în care casele mari de discuri se comportă. Ce anume v-a deranjat mai exact?

Garbage: ”Nu ne-a plăcut să avem de-a face cu mentalitatea corporatistă. Pur și simplu ne-am lovit cap în cap cu ei, în special la albumul Bleed Like Me. Singura modalitate de a evita astfel de complicații este să pui bazele propriei case de discuri. Este foarte mult de muncă, dar acum trebuie să dăm socoteală doar proprilor persoane.”

InfoMusic:  Lansați primul album după 7 ani de pauză. De ce ați decis să înregistrați tocmai acum?

Garbage: ”Shirley a fost cea care a avut inițiativa. A fost prima care ne-a sunat pe fiecare și ne-a strâns într-un studio. În plus, au trecut 7 ani, deci eram pregătiți pentru un nou material.”

InfoMusic: Vă gândiți că veți renunța la scenă sau la industria muzicală vreodată?

Garbage: ”Înregistrăm și cântăm de la 16 ani. Este în sângele nostru astfel că nu ne gândim la pensionare.”

Garbage

Garbage

InfoMusic: De ce ați ales ca piesa Not Your Kind Of People să dea titlul noului album?

Garbage: ”Not Your Kind Of People este o piesă despre oamenii care se simt ciudați, excluși, defavorizați sau străini, dar care realizează că este OK să fii diferit. Această temă domină în piesele de pe noul album.”

InfoMusic: Recent, a circulat înregistrarea cu Shirley care oprește concertul pentru a pune capăt unei bătăi din public. V-ați mai confruntat cu astfel de incidente la spectacole?

Garbage: ”Da, s-a mai întâmplat și în trecut, dar deobicei Shirley observă conflictele și le oprește rapid.”

Vedeți programul festivalului B'Estfest 2012

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garbage
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE