Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Feli: „Sunt importanți prietenii mei virtuali, oamenii care îmi ascultă muzica”

Feli ne-a povestit despre experiența sa din televiziune și de emoțiile din cadrul galei de anul trecut de la Media Music Awards, unde participă și în acest an. Urmăriți-o într-un interviu exclusiv pentru InfoMusic.ro, răspunzând la o serie de întrebări fulger despre muzică, prima zi în Capitală și multe altele.

Publicat

pe

Cum a fost vara asta pentru tine?

Am avut o vară plină de evenimente și de ore în studio de creație și de muzică foarte bună.

Cum a fost prima ta experiență pe scenă de la Media Music Awards?

Am avut cele mai mari emoții. Zici că eram în Royal Albert Hall. Cele mai mari emoții ever, le-am trăit acolo. Am avut cele mai mari emoții de când am început să cânt pe scene mari. Asta a fost cea mai mare scenă pentru mine, anul trecut.

Ce pregătești pentru show-ul de anul acesta?

O să vă cânt ultimul și penultimul meu single, „Creioane colorate” și „Va urma”, alături de band-ul meu nou.

Care este locul tău preferat din capitală?

Acasă. Pentru că m-am stabilit aici și îmi place foarte mult căsuța mea.

Cum a fost prima ta zi în capitală?

Panică, panică, panică, panică. Eu fiind ardeleancă și venind dintr-un oraș foarte mic, Sebeș, județul Alba, venind aici în jungla asta unde sunt de tot felul - ardeleni, munteni, olteni - nu eram obișnuită că agitație. Mi-a luat doi ani să înțeleg orașul, dar, de vreme ce m-am stabilit, aproape că am uitat prima zi.

Ce piese ai avut vara asta în playlist-ul tău?

Poate că o să sune a reclamă, dar am ascultat foarte mult piesele care s-au lansat anul trecut în luna mai la HaHaHa Production. Am avut o lună anul trecut în care în fiecare zi am lansat câte o piesă. Asta am ascultat. Și piesele noi de la noi din studio, câteva piese care sunt acum pe val de de afară, din țară, Carla's Dreams. Mai multe genuri.

Care este albumul tău preferat din toate timpurile?

Unul care îmi vine acum în minte este primul album al lui Eminem.

Cât de importante sunt pentru tine trofeele și premiile muzicale?

Nu sunt importante trofeele, sunt importanți oamenii care-ți aduc trofeele. Așa trebuie, să existe niște premii. Pentru mine sunt importanți prietenii mei virtuali, oamenii care îmi ascultă muzica. Nu pun preț pe statuete.

Cât de importantă este relația cu publicul tău?

Foarte importantă. Cea mai importantă. Plec acasă de la concerte cât să cânt non-stop trei zile și trei nopți, atât de important și de hrănitor sufletește este.

Te-am urmărit și la „Te cunosc de undeva”. Care a fost cel mai greu personaj pentru tine și cel mai drag?

Cel mai greu personaj a fost clar Nicki Minaj pentru că eu fiind și un artist care scrie, îmi imaginez fiecare vers. Și trebuia să cânt „Anaconda”. Horror. A trebuit să-mi imaginez, să intru în personaj, să-mi imaginez tot ce cânt acolo și să am atitudine pentru că ăsta era și scopul, să fii cât mai aproape de personaj. Mie mi-a fost destul de greu. Cel mai greu, de fapt. Mi-au rămas în inimă mai multe personaje. Primul care-mi vine în minte este Missy Elliott. Îmi place mult să rap-ăi pe lângă cântat și am avut ocazia la „Te cunosc de undeva”.

Îți mai aduci aminte de prima piesă pe care ai cântat-o pe o scenă?

Când aveam 15 ani, aveam o trupă la mine în oraș, în Sebeș, cu care cântam piesele mele proprii. Și prima piesă cântată pe o scenă a fost a mea. Eram o mică Bacovia pe atunci.

Ai vreun sfat pe care vrei să-l transmiți ascultătorilor și fanilor tăi?

Un sfat ar fi, ca atunci când ascultați o melodie, să fiți atenți și la text pentru că muzica, textul care vine cu linia melodică și așa mai departe, aduce niște învățături foarte mari care vă vor ajuta să creșteți și din care veți învăța multe lucruri.

PUBLICITATE
Comentează

Trending