Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Feli: „Sunt importanți prietenii mei virtuali, oamenii care îmi ascultă muzica”

Feli ne-a povestit despre experiența sa din televiziune și de emoțiile din cadrul galei de anul trecut de la Media Music Awards, unde participă și în acest an. Urmăriți-o într-un interviu exclusiv pentru InfoMusic.ro, răspunzând la o serie de întrebări fulger despre muzică, prima zi în Capitală și multe altele.

Publicat

pe

Cum a fost vara asta pentru tine?

Am avut o vară plină de evenimente și de ore în studio de creație și de muzică foarte bună.

Cum a fost prima ta experiență pe scenă de la Media Music Awards?

Am avut cele mai mari emoții. Zici că eram în Royal Albert Hall. Cele mai mari emoții ever, le-am trăit acolo. Am avut cele mai mari emoții de când am început să cânt pe scene mari. Asta a fost cea mai mare scenă pentru mine, anul trecut.

Ce pregătești pentru show-ul de anul acesta?

O să vă cânt ultimul și penultimul meu single, „Creioane colorate” și „Va urma”, alături de band-ul meu nou.

Care este locul tău preferat din capitală?

Acasă. Pentru că m-am stabilit aici și îmi place foarte mult căsuța mea.

Cum a fost prima ta zi în capitală?

Panică, panică, panică, panică. Eu fiind ardeleancă și venind dintr-un oraș foarte mic, Sebeș, județul Alba, venind aici în jungla asta unde sunt de tot felul - ardeleni, munteni, olteni - nu eram obișnuită că agitație. Mi-a luat doi ani să înțeleg orașul, dar, de vreme ce m-am stabilit, aproape că am uitat prima zi.

Ce piese ai avut vara asta în playlist-ul tău?

Poate că o să sune a reclamă, dar am ascultat foarte mult piesele care s-au lansat anul trecut în luna mai la HaHaHa Production. Am avut o lună anul trecut în care în fiecare zi am lansat câte o piesă. Asta am ascultat. Și piesele noi de la noi din studio, câteva piese care sunt acum pe val de de afară, din țară, Carla's Dreams. Mai multe genuri.

Care este albumul tău preferat din toate timpurile?

Unul care îmi vine acum în minte este primul album al lui Eminem.

Cât de importante sunt pentru tine trofeele și premiile muzicale?

Nu sunt importante trofeele, sunt importanți oamenii care-ți aduc trofeele. Așa trebuie, să existe niște premii. Pentru mine sunt importanți prietenii mei virtuali, oamenii care îmi ascultă muzica. Nu pun preț pe statuete.

Cât de importantă este relația cu publicul tău?

Foarte importantă. Cea mai importantă. Plec acasă de la concerte cât să cânt non-stop trei zile și trei nopți, atât de important și de hrănitor sufletește este.

Te-am urmărit și la „Te cunosc de undeva”. Care a fost cel mai greu personaj pentru tine și cel mai drag?

Cel mai greu personaj a fost clar Nicki Minaj pentru că eu fiind și un artist care scrie, îmi imaginez fiecare vers. Și trebuia să cânt „Anaconda”. Horror. A trebuit să-mi imaginez, să intru în personaj, să-mi imaginez tot ce cânt acolo și să am atitudine pentru că ăsta era și scopul, să fii cât mai aproape de personaj. Mie mi-a fost destul de greu. Cel mai greu, de fapt. Mi-au rămas în inimă mai multe personaje. Primul care-mi vine în minte este Missy Elliott. Îmi place mult să rap-ăi pe lângă cântat și am avut ocazia la „Te cunosc de undeva”.

Îți mai aduci aminte de prima piesă pe care ai cântat-o pe o scenă?

Când aveam 15 ani, aveam o trupă la mine în oraș, în Sebeș, cu care cântam piesele mele proprii. Și prima piesă cântată pe o scenă a fost a mea. Eram o mică Bacovia pe atunci.

Ai vreun sfat pe care vrei să-l transmiți ascultătorilor și fanilor tăi?

Un sfat ar fi, ca atunci când ascultați o melodie, să fiți atenți și la text pentru că muzica, textul care vine cu linia melodică și așa mai departe, aduce niște învățături foarte mari care vă vor ajuta să creșteți și din care veți învăța multe lucruri.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Ce artiști vin la Europa FM Live pe Plajă 2021 - Lineup-ul complet

Anul acesta, Europa FM Live pe Plajă se extinde pe parcursul a patru weekend-uri. În luna august, publicul se va putea bucura din nou de muzică live pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn. Accesul este gratuit.

Publicat

pe

Europa FM Live pe Plajă (Logo)
Europa FM Live pe Plajă (Logo) │ FOTO: Europa FM Live pe Plajă

Smiley, Feli, The Motans și Voltaj se numără printre artiștii confirmați la ediția din 2021 a Europa FM Live pe Plajă. Evenimentul se desfășoară anul acesta în fiecare weekend din perioada 7 - 29 august.

Intrarea la concertele Europa FM Live pe plajă 2021 este gratuită, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform art. 1 (1) din Hotărârea CNSU nr. 50/ 26.07.2021, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și îndeplinirea uneia din următoarele condiţii:

 • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
 • persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Excepţie de la condiţiile de intrare de mai sus fac copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 6 ani.

Este permis accesul spectatorilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Lineup-ul Europa FM Live pe Plajă 2021:

 • Smiley - Concert programat să aibă loc duminică, pe 15 august
 • Feli - Concert programat să aibă loc sâmbătă, pe 14 august
 • Liviu Teodorescu
 • Voltaj
 • Jean Gavril
 • Vunk
 • Adda
 • The Motans
 • Emilian
 • Seredinschi
 • Karmen
 • Olga Verbițchi
 • Bia
 • Tinny Tigers
 • Alessiah
 • Francis On My Mind

Europa FM Live pe Plajă, o tradiție începută în urmă cu 9 ani

Europa FM Live pe Plajă, care a debutat în urmă cu 9 ani sub forma unui concert desfășurat într-o singură seară, a reușit să devină din 2012 până azi un adevărat fenomen național, generând un grad maxim de ocupare al stațiunilor din sudul litoralului.

Din 2016, Europa FM Live pe Plajă s-a transformat într-un festival de trei zile, care reunește în fiecare seară artiști pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

În 2020, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei, anul acesta festivalul revenind cu o ediție extinsă pe parcursul a 4 weekend-uri.

Citește în continuare

Trending