Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

EXCLUSIV: HolyHell revine la București în toamnă - VIDEO INTERVIU

HolyHell revine în România în această toamnă pentru a susține un nou concert în București. În video interviul pe care îl puteți vedea pe InfoMusic, trupa a dezvăluit în exclusivitate că va reveni în țara noastră pentru a pune în scenă un show 100% HolyHell.

Publicat

pe

Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro
Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro

Trupa HolyHell se va întoarce în România în această toamnă pentru a susține un nou concert la București. În video interviul pe care îl puteți urmări mai jos, trupa a dezvăluit în exclusivitate pentru InfoMusic că va reveni în țara noastră pentru a pune în scenă un show 100% HolyHell.

Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro

Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro

Fanii HolyHell au avut ocazia să vadă formația în această vară în cadrul festivalului OST Fest 2012. – RECENZIE și FOTO. Grupul s-a aflat pentru a doua oară în România și s-a simțit extraordinar. Maria și colegii ei nu au avut prea mult timp să viziteze Bucureștiul, dar ne-au putut împărtăși multe lucruri interesante și amuzante.

Trupa a lansat în iunie un nou EP, intitulat Darkness Visible, iar în cadrul concertului de la OST Fest, HolyHell a interpretat un extras de pe acesta – Accept the Darkness. Materialul nu face decât să „încălzească atmosfera” pentru un nou album de studio pe care îl vom auzi în toamnă și la București, când trupa va susține un concert de promovare.

„Am lansat mai întâi un EP și o ediție specială a acestuia care include 3 piese ce se vor regăsi și pe album. Fanii vor descoperi pe discul final versiuni diferite ale respectivelor melodii și, astfel, vor avea ocazia să asculte mai multe variante. Albumul va fi lansat cel mai probabil în septembrie. În plus, ne vom întoarce în România, în toamnă pentru a promova discul. Acesta este diferit față de precedentul, are un sound mai heavy.” - Francisco Palomo (clape)

Palomo a mai precizat că de această dată trupa a avut timp să petreacă mai mult timp împreună și să se consolideze, motiv pentru care sunetul este mult mai închegat și cu un concept mult mai puternic.

„Unul dintre cele mai interesante lucruri este că am produs singuri acest album. Primul a fost produs de Joey (DeMaio – Manowar). De data aceasta, Francisco a fost cel care s-a ocupat de producție. Suntem foarte încântați deoarece acest lucru arată cât de mult s-a maturizat această trupă și că poate sta singură pe „două picioare”, iar sentimentul este minunat.”, mărturisește solista, Maria Breon

De fiecare dată când au oportunitatea, membrii HolyHell aleg postura de spectator și se bucură de concerte. Mai ales când sunt invitați la festivaluri și au timp să vadă și alte trupe, fiind interesați mai ales de noile apariții.

Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro

Trupa HolyHell - interviu pentru InfoMusic.ro

InfoMusic: Care este concertul care v-a plăcut cel mai mult până acum?

Joe Stump: Unul dintre preferatele mele este un concert Depp Purple, susținut în timpul turneului de reunine din anii "80. De asemenea, când am fost copil am văzut Led Zeppelin în Madison Square Garden și a fost un show foarte bun.

Maria Breon: Trebuie să spun că a fost concertul în care l-am văzut pe Dio.

John Macaluso: Paul McCartney.

Francisco Palomo: Și eu am văzut Purple, fiind un mare fan al lui John Lord. Îmi place foarte mult și Genesis. Din noua școală de metal, desigur unele dintre cel mai mari spectacole pe care le-am văzut au fost cele susținute de Manowar.

Jay Rigney: (Rolling) Stones în 89, Queen 86, Deep Purple 85-87,  Alice Cooper. În 2009, Twisted Sister a susținut un concert de reuniune cu toți membrii originali, cu machiajul original și au interpretat piese de pe Stay Hungry. A fost fantastic.

Membrii HolyHell sau HolyHair, cum am glumit în timpul interviului, sunt plini de umor și optimism. De la albume și concerte am trecut la un subiect mai delicat – părul lung – un element important în look-ul celor din trupă. Astfel, după ce am aflat mai multe metode interesante de a-ți aranja și îngriji părul lung, bateristul trupei, care recent s-a tuns foarte scurt, ne-a dezvăluit o întâmplare amuzantă ce implică păr și foarfece. Dar mai multe aflați în video interviul de mai sus.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

OST Fest 2012 - PROGRAM
Festivaluri vineri, 15 iunie 2012

OST FEST 2012

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending