Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Equalizer, posibil titlu pentru viitorul album The Qemists - VIDEO INTERVIU

Membrii The Qemists au dezvăluit titlul provizoriu al viitorului album al trupei într-un interviu acordat site-ului InfoMusic.ro. Trupa de drum&bass a venit pentru prima oară în România la B'Estfest 2012. Urmărește video interviul.

Publicat

pe

The Qemists - interviu InfoMusic.ro la B'Estfest 2012
The Qemists - interviu InfoMusic.ro la B'Estfest 2012
The Qemists - interviu InfoMusic.ro la B'Estfest 2012

The Qemists intervievați de InfoMusic.ro

Membrii The Qemists au dezvăluit titlul provizoriu al viitorului album al trupei într-un interviu acordat site-ului InfoMusic.ro. Materialul care a fost anunțat în mai 2012 s-ar putea intitula Equalizer. Trupa de drum&bass a venit pentru prima oară în România la B'Estfest 2012. (video interviu mai jos)

"În prezent avem în lucru un titlu, pe care este posibil să-l schimbăm. Momentan este vorba de Equalizer pentru că am petrecut o mare parte din timp uitându-ne la un egalizator în timp ce făceam albumul. Pur şi simplu îmi place acest cuvânt. Este ceva care egalează lucrurile şi oamenii ajung la acelaşi nivel din punct de vedere muzical, politic. Este un album condus de egalizator.", a declarat Leon Harris.

Deşi formaţia nu a vrut să vorbească prea mult despre viitorul material, pe care speră să-l lanseze anul viitor, am aflat că au încercat numeroase experimente cu instrumentele pentru a scoate sounduri cât mai noi şi inedite. De asemenea, discul va include o serie de colaborări.

Iniţial membrii trupei au cântat într-o trupa de rock, dar s-au îndrăgostit de drum&bass în urmă cu 8 ani. De atunci, The Qemists a exploatat toate genurile şi le-a mulat pe stilul lor, motiv pentru care muzica formaţiei are influenţe din rock, reggae, dancehall şi nu numai.

The Qemists - interviu InfoMusic.ro la B'Estfest 2012

The Qemists alături de Alexandra Necula (InfoMusic.ro) la B'Estfest 2012

Spre deosebire de mulţi artişti de drum&bass, The Qemists cântă live, iar experienţa pe scenă este mereu una plină de energie, vibraţii pozitive. Acest lucru implică şi o mare responsabilitate pentru membrii trupei, după cum am putut vedea cu prilejul concertului susţinut la ediția B'Estfest de anul acesta- RECENZIE

"Cel mai mult iubeşti publicul atunci când interpretezi live. E vorba de feedback-ul pe care îl primeşti instant când faci ceva bine. Când concertezi live, tot ceea ce faci dictează publicului să danseze sau să nu danseze. Din perspectiva mea ca baterist, ar fi suficient să nu mă sincronizez şi să greşesc cu o jumătate de secundă, iar publicul nu va dansa. Când ne sincronizăm iar tot publicul înnebuneşte,  îţi poți spune: Da eu am făcut ca acel lucru să se realizeze! Este un sentiment extraordinar. Când vine vorba de trupa noastră, este ceva live. Nu este live 100%, dar dacă noi ne oprim din cântat, muzica se opreşte, oamenii se opresc din dans."

Ce părere au cei de la The Qemists despre comparaţia cu Pendulum și despre dubstepul din ce în ce mai popular aflaţi în video interviul de mai sus. Întrebați ce remix ar dori să facă, Range Against The Machine a fost pe buzele tuturor. Membrii The Qemists sunt de părere că un remix după o melodie rock va fi mereu un lucru bun, fiind ceva foarte diferit faţă de unul dance.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending