Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Interviu video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter) despre succesul în muzică, dezvoltarea personală și relația cu natura

Urmărește interviul video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter) despre muzica sa, experiența în India și relația cu natura. Cântăreața suedeză a concertat în premieră la București pe 25 ianuarie 2014.

Ellinor Olovsdotter a venit la București cu prilejul primului concertul Elliphant din România. Am întâlnit-o în backstage chiar înaintea petrecerii Deck de pe 25 ianuarie 2014. Era încă marcată de aterizarea dificilă a avionului, nimerind într-o capitală sub cod portocaliu de viscol și zăpadă. Interviul a început chiar cu povestirea acestui moment tensionant, Elliphant așteptându-și încă bagajele din cală. Astfel se justifică vestimentația ei sumară într-o zi cu temperaturi de minus 8 grade.

Ellinor Olovsdotter (Elliphant) și Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Ellinor Olovsdotter (Elliphant) și Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Elliphant i-a povestit Alexandrei Necula cum a perceput succesul piesei "Music Is Life", care a făcut-o cunoscută pe plan internațional. "Este întâlnirea inofensivă a două culturi într-un mod frumos, aproape naiv", a declarat Ellinor. Cântecul s-a născut în urma întâlnirii fugitive cu jamaicanul Ras Fraser Jr. Melodia a fost înregistrată de la distanță, o parte în orașul Kingston, cealaltă la Stockholm. Elliphant a semnat recent un contract cu Sony, sperând într-un ajutor financiar și în promovare, care să-i permită că cânte în aceeași manieră.

Cântăreața nu și-a ales un gen muzical anume sau vreo direcție bine conturată în muzică, ci experimentează din plin. În privința muzicii pe care o ascultă, Elliphant ascultă atât pop comercial, dar și Rage Against the Machine, hip-hop, reggae, hardcore și metal.

Elliphant: "Ieși din lumea ta pentru o vreme!"

Elliphant (Ellinor Olovsdotter) într-un interviu InfoMusic.ro

Elliphant (Ellinor Olovsdotter) într-un interviu InfoMusic.ro

Ellinor Olovsdotter a mers în India într-o provocare mentală și fizică, în încercarea de a deveni un om mai puternic. Ea crede în genul acesta de evoluție, expunându-se pe sine în scopul întăririi personale. Cântăreața a dorit să părăsească pentru o perioadă centrul identității sale și să experimenteze cu propria persoană, cu spiritul său. A fost un important punct de cotitură în viața sa, despre care Ellinor ne-a povestit pe larg în video interviu. Călătoriile îi permit să iasă din "cutia sa prea mică" și să se dezvolte, explorându-și aspecte importante din viață: sexualitatea, feminitatea, felul de a gândi etc.

"Ieși din viața ta pentru o vreme, ieși din lumea ta și pătrunde în alta" este sfatul lui Ellinor Olovsdotter pentru cei care vor să se descopere. Cântăreața ne-a povestit și viziunea sa despre natură. Chiar dacă este o "fată de la oraș", Elliphant își dorește să poată interacționa cu natura fără teamă, în acord cu aceasta.

Urmărește interviul video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter)

Citește mai multe despre Elliphant
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE