Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

După Prince, Delilah vrea să cânte alături de fanii de la București

Înainte de concertul de la București, Delilah ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre oportunitatea de a-l însoți pe Prince în turneu și despre noul său album, la care încă se lucrează. Tânăra artistă ne-a dezvăluit care sunt preferințele sale vestimentare, mărturisind că este puțin dependentă de shopping. Află care este marea sa slăbiciune în interviul InfoMusic.

Delilah │ FOTO: Mat Hollyoak (V Magazine)

1. Ai deschis câteva concerte pentru Prince. Cum a fost pentru tine această experiență și ce consideri că ai învățat?

Întreaga experiență a fost incredibilă! Un pic asemenea  unui vârtej de vânt. Prince este un prieten minunat și mi-a oferit o reală oportunitate. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu compania sa și îi respect opinia și sfaturile. Vorbim adeseori despre muzică și modul în care poate fi exploatată în cel mai productiv și pozitiv mod posibil.

2. În 2013 ți-ai petrecut mult timp în Los Angeles pentru a lucra la un nou album. În ce stadiu se află?

Mi-am petrecut multă vreme în SUA. LA/New York/Minneapolis...Peste tot. Albumul prinde contur, însă rămân totuși o perfecționistă. Sper să lansez ceva nou la nivel internațional anul acesta :)

3. Când plănuiești să lansezi o piesă nouă și eventual un videoclip?

Am un videoclip și câteva piese finalizate, acum mă asigur că totul este pregătit pentru ca lansările să aibă loc la momentul potrivit. Sincronizarea este extrem de importantă!

4. Ce ne pregătești pentru concertul de la București?

Nu am mai concertat la București până acum, așa încât îmi voi concentra atenția asupra albumului de debut. Sper ca fanii care mă așteaptă și mă susțin să cânte alături de mine întreg concertul.

5. Cât timp investești în crearea imaginii și look-ului tău?

Variază. Sunt puțin dependentă de shopping. Îmi plac lucrurile drăguțe și îmi place să le potrivesc și să mixez tot felul de stiluri. Pot obține ținute intersante mixând haine care valorează mii de lire sterline cu o pereche de blugi la 15 lire și un tricou la mâna a doua. Slăbiciunea mea este însă alta: îmi plac foarte mult pantofii.

6. Cât de importantă crezi că este imaginea unui artist în zilele noastre?

Este important pentru fani să poată identifica clar muzica ta și brandul pe care încerci să-l reprezinți. Acestea sunt lucruri pe care încă le învăț. Din dorința de a nu părea un artist șters, eu încerc mereu să îmbin diverse stiluri, însă în final va trebui să învăț să fiu mai disciplinată.

7. Ce artiști te-au inspirat în pregătirea show-urilor tale?

Încerc mereu să vin cu ceva nou, dar este dificil atunci când ești proaspăt pe piață. Există anumite limitări. Întotdeauna este însă interesant să încerci să depășești anumite bariere. Pentru asta trebuie să-ți folosești imaginația.

8. Ce faci în timpul liber atunci când ești în turneu?

De obicei nu prea am timp liber în turneu. Încerc totuși să vizitez cât de puțin fiecare oraș în care mă aflu. Nu-mi place să călătoresc și să mă limitez la camera de hotel și la aeroport.

Videoclip oficial: Delilah - "Go"

Citește mai multe despre Delilah
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE