Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

DJ FRICTION pregătește un single împreună cu rapperul Example - VIDEO

Urmărește interviul video cu DJ-ul britanic Friction, care a venit pentru prima dată în România, la BESTFEST 2013. Vezi pozele din timpul interviului.
Interviu cu DJ Friction la BESTFEST 2013

Interviu cu DJ Friction la BESTFEST 2013

Înainte de a încinge atmosfera în Vodafone Dance Arena de la B'ESTFEST 2013, Friction a stat de vorbă cu InfoMusic despre noul val de producători de drum and bass și viitorul său album. DJ-ul britanic este unul dintre cei mai mari reprezentanți ai acestui gen muzical și printre puținii care mixează la 3 platane, realizând un sound unic. Cu toate că interviul a avut loc după miezul nopții, la scurt timp după sosirea lui în România, Friction era plin de energie și încântat de atmosfera festivalului .

Urmărește video interviul cu DJ Friction:

Friction (Ed Keeley) a venit să mixeze pentru prima dată în România în ultima zi a festivalului BESTFEST 2013. DJ-ul a mai vizitat țara noastră în urmă cu câțiva ani, când a venit să-și ridice trofeul pentru Cel Mai Bun DJ de Drum and Bass la Premiile MTV România.

"Drum and bass este un gen muzical care a fost mereu consecvent. Apar și alte stiluri, ca dubstep sau garage care sunt minunate, dar adevărul este că drum and bass-ul rămâne mereu constant, nu dispare niciodată. Alte genuri se pierd la un moment dat, dar drum and bass-ul este mereu prezent și are mereu fani noi. Mă bucur că pot să călătoresc și să-mi pun muzica." - DJ Friction

Viitorul single "Long Gone Memory", așteptat în septembrie

Din noul val de producători de drum and bass, printre cei care i-au atras atenția lui Friction se numără Rockwell și Technimatic. În ceea ce pivește viața de noapte, DJ-ul a declarat că s-a obișnuit cu ea și nu resimte oboseala. Mai mult, în afară de show-urile pe care le susține în timpul nopții, artistul lucrează în timpul zilei la noul său album. Friction nu a ales încă un titlu pentru material, dar este hotărât asupra următorului single. Acesta se intitulează "Long Gone Memory" și va apărea în septembrie. Single-ul reprezintă o colaborare cu rapperul Example. DJ-ul britanic este foarte mulțumit de piesă și abia așteaptă să o lanseze. De asemenea, fanii îl pot asculta pe Friction la BBC Radio 1 și 1Xtra, unde are propria emisiune de drum and bass, în fiecare duminică de la 3 la 5 dimineața.

Friction - “Fabriclive.70″, un album pentru iubitorii de drum & bass

De când a susținut primul concert în 2002, Friction s-a îndrăgostit de clubul londonez Fabric. Noul album, intitulat Fabriclive.70 este dedicat publicului fidel locației. Recent apărut, discul este o expresie a experiențelor acumulate de Friction în călătoriile sale în întreaga lume. Materialul înseamnă tehnici noi de mixaj și treceri de la subgenuri de urban electronica la voci de R&B. Albumul în sine este o călătorie cu piese hipnotice, de atmosferă, cât și mixuri cu linii de bas pronunțate. Mai multe despre Fabriclive.70, dar și despre copilăria lui Friction găsiți AICI

Poze de la întâlnirea cu Friction

Interviu cu DJ Friction la BESTFEST 2013

Interviu cu DJ Friction la BESTFEST 2013

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


Vezi galeria de la concertul lui Friction la B'ESTFEST 2013

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE