Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

DELIA vorbește despre videoclipul "Doar pentru tine" și experiența ca jurat X Factor

Delia a lansat pe 28 octombrie videoclipul baladei pop-rock "Doar pentru tine". Cântăreața povestește în interviul acordat site-ului InfoMusic.ro despre tema, producția și modul de lucru la producția video. Fiind jurat X Factor România, artista a vorbit și despre experiența sa în evaluarea concurenților pretendenți la factorul X.
Delia - interviu video pentru InfoMusic

Delia - interviu video pentru InfoMusic

Lansarea clipului "Doar pentru tine" a avut loc în clubul Finnish din Centrul Vechi într-un decor pregătit în acord cu tema producției video. InfoMusic a stat de vorbă cu Delia despre clip, pornind de la idee, la dezvoltarea conceptului împreună cu regizorul Vlad Fenesan și filmarea în cursul unei zile întregi într-un castel.

În ultima vreme, Delia explorează noi teritorii muzicale, ocolind genurile comerciale. "M-am gândit că e timpul să creez muzica ce-mi place mie și să mă axez pe compoziție mai mult. Cum eu nu gândesc în termeni extrem de comerciali, pentru că am rădăcini de muzician, nu pot să mă reneg ca persoană și compun ceea ce simt", a declarat Delia. "Deși este privit ca un produs necomercial, cred că poate deveni comercial fără nicio problemă, pentru că, până la urmă, e o baladă pop-rock în care multe femei se regăsesc. Am încredere că va fi bine", a adăugat cântăreața referindu-se la piesa "Doar pentru tine" - vezi aici videoclipul oficial.

Delia în cadrul unui interviu InfoMusic.ro

Delia în cadrul unui interviu InfoMusic.ro

Află ce fel de muzică ascultă Delia în timpul liber și cum vede noul sezon X Factor România. Este impresionată de valul de cântăreți foarte tineri, iar în împlinirea misiunii de jurat, a urmărit programul din Marea Britanie studiind mai mulți artiști din juriul respectiv, pe care îi nominalizează în următorul video. Edițiile X Factor sunt urmărite și de echipa InfoMusic, impresiile noastre fiind rezumate săptămânal.

Urmărește interviul video cu Delia

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE