Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Delia: "Uneori e bine să nu te iei atât de mult în serios. Râzi mai mult, române!"

Delia ne-a descris "Deliria" ca fiind nebunia din capul ei... o nebunie aşternută în versuri şi note, care vor fi incluse pe noul său album. Vă invităm să aflaţi mai multe despre show-urile pe care Delia le va susţine la Sala Palatului, dar şi despre noul ei material discografic.

Publicat

pe

Cum ai descrie lumea Deliria?
Deliria este în interiorul meu, toată creativitatea din mintea mea trebuia să poarte un nume, aşa s-a ajuns la Deliria.

Tu şi Loredana Groza sunteţi singurele artiste din România care susţin concerte la Sala Palatului. În ce constă munca din spatele unui eveniment de asemenea amploare?
Un astfel de show necesită sute de ore de pregătire, iar oamenii care lucrează la o astfel de producţie sunt în număr de peste 200. Atâta timp cât toata lumea ştie ce are de făcut, lucrurile merg "smooth". Totul porneşte de la muzică.

Anul trecut "ai zburat" deasupra publicului, de data aceasta cu ce ne vei surprinde la Sala Palatului?
Anul asta vă surprind cu al meu cap. Toată nebunia asta porneşte din capul meu, aşa că... oamenii care vin la show vor avea acces direct în mintea mea. Nici măcar nu este o metaforă, asta e surpriza, capul meu. ;)

Piesa "Ce are ea?" pe care ai interpretat-o la Radio Zu, a emoţionat inimile multor fete din România. Care a fost sursa de inspiraţie pentru această melodie?
Piesa nu este scrisă de mine, dar are un impact atât de puternic pentru că transmite mult. E o întrebare pe care şi-o pun multe fete care se află într-o astfel de situaţie. Multe am trecut prin asta, oamenii se regăsesc în ea.

Ce înseamnă pentru tine trofeul "Artistul anului 2015", pe care l-ai primit la gala de decernare a Premiilor Muzicale Radio România?
Înseamnă recunoaşterea unei munci colosale. Şi aici nu mă refer doar la mine, ci şi la toţi oamenii din echipa mea, din jurul meu, şi acest lucru mă bucură foarte mult.

Delia

Delia

În vara lui 2015 ai câştigat şapte premii la Media Music Awards, unde păstrezi toate trofeele pe care le-ai primit de-a lungul timpului?
Momentan, pe o masă în sufragerie. Hahaha! Încă suntem în lucru cu casa nouă, acolo o să am un spaţiu special amenajat pentru premii.

Piesa lansată cu Taxi transmite un mesaj "Atât de trist", care a strâns într-o săptămână peste un milion de vizualizări. Cum ai putea descrie evoluţia publicului român? Se maturizează sau este atras de emoţiile puternice?
Da! Am observat o mare evoluţie a publicului din România în ultimii ani. Oamenii nu se mai mulţumesc doar cu fete goale în clip / sexualitate. Vor mesaj, vor mai mult. Vor să se regăsească în piese, să ştie că nu sunt singuri în diverse situaţii. Şi sunt extrem de bucuroasă că pot să dau mai mult, să apar mult mai aproape de ceea ce sunt în interiorul meu, în faţa lor.

Te afli din nou în postura de jurat, alături de Cheloo, în cadrul show-ului iUmor. Cum ţi s-au părut concurenţii veniţi la preselecţii?
Amuzanti! România are umor şi asta vrem să scoatem în evidenţă cu acest nou show. Uneori, e bine să nu te iei atât de mult în serios. Râzi mai mult, române!

Dacă Delia ar fi o piesă, ce titlu ar avea?
Deliria!

Sora ta, Ioana, face parte din band-ul tău acum. Care este sentimentul de a împărţi aceeaşi scenă cu ea?
Fericire. Sunt happy că o am lângă mine. Fiind sora mai mică, mereu am avut tendinţa de a o proteja, ajuta. Cumva, ştiind-o lângă mine, o simt mai în siguranţă.

Eşti prima artistă din România care lansează un album cu copertă lenticulară. Ce surprize va mai include "Deliria"?
Am lucrat la conceptul albumului cu Dimitri Caceaune şi David Gal. Albumul conţine foarte multe poze noi şi cel mai cute, o serie de stickere desprinse din viata mea online!

Deliria

Deliria

Ce părere ai despre faptul că o mare parte dintre câştigătorii X Factor nu au reuşit să se facă remarcaţi la fel de mult ca alţi foşti concurenţi (ex. UDDI, JO, Nicoleta Nucă), care au părăsit concursul mai devreme?
În showbiz nu este suficient să ai talent. E foarte important să ai lângă tine pe cineva care să creadă în tine şi să muncească pentru a-ţi dezvolta persoana artistică. Dacă nu ai o echipă, lucrurile nu merg de la sine.

Ai deschis concertul lui Robbie Williams şi ţi-ai dori o colaborare cu SIA. Ne putem aştepta să te vedem în deschidere şi la concertul ei?
Pai hai să ne aşteptăm cu totii şi poate se întâmplă cu ajutorul wishfull thinking-ului colectiv.

Toată lumea se întreabă cine este Carla's Dreams, tu cum l-ai putea descrie?
Un munte de creativitate made in Moldova!

Piesele tale sunt difuzate de multe radio-uri din România. Te-ai gândit să cucereşti şi posturile străine?
Nu prea, îmi place să cânt în limba natală. Dacă e să se întâmple, bine, dacă nu, the same. Nu e ceva la care mă gândesc.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

SuperStar România îi are în juriu pe Carla’s Dreams, Smiley, Moga și artista care a descoperit-o pe Irina Rimes

În 2021, PRO TV își adaugă în grilă un nou format de talent show - SuperStar România. În juriu îl regăsim pe Smiley, juratul cel mai longeviv de la Vocea României, alături de el fiind vechiul său prieten, Marius Moga. În completare vin doi jurați surpriză: Carla’s Dreams, care a fost înainte în juriul X Factor, și o artistă îndrăgită din muzica pop și dance, ce a descoperit-o pe Irina Rimes în urmă cu aproximativ 4 ani.

Publicat

pe

Carla's Dreams, Raluka, Marius Moga, Smiley - Juriul SuperStar Romania
Carla's Dreams, Raluka, Marius Moga, Smiley - Juriul SuperStar Romania │ FOTO: Captură YouTube

Nu se știe încă ce se va întâmpla cu Vocea României, însă PRO TV-ul își încearcă norocul anul acesta cu o nouă emisiune de talente. SuperStar România, un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), va fi inclus în grila postului din această toamnă. Formatul își are geneza în Marea Britanie, fiind creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul SuperStar România vine cu câteva surprize. Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Prezența feminină din acest juriu este surpriza cea mai mare. Raluka își va face debutul ca jurat într-o emisiune de talente în cadrul SuperStar România. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, respectiv piesa ca "Aroma", "Aer", "Love you" sau "I like the trumpet", este cea care, în urmă cu patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

"Talentul Irinei l-am descoperit în timpul unei sesiuni la studio. În momentul în care am auzit-o cântând şi când am văzut cât de frumos scrie, am fost sigură că Irina merită să îşi continue visul şi că trebuie ajutată în această direcţie", declara Raluka în 2017.

SuperStar România este pentru Raluka o mare provocare, dar și o mare responsabilitate.

"SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă", a declarat Raluka pentru PRO TV.

Filmările pentru SuperStar România au început deja. Emisiunea va fi difuzată la PRO TV în 2021.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending