Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

De vorbă cu Nadir - despre primul sărut și primul pas pe scenă

Nadir ne-a povestit pe scurt o parte din viața sa, chiar în interviul de mai jos. Am aflat ce cântec a interpretat prima dată pe scenă, cum a fost experiența la X Factor, pe unde ar dori să se rătăcească și care e numele primei fete pe care a sărutat-o.

Publicat

pe

Am făcut o vizită la Famous Production şi l-am întâlnit pe Nadir, pe care l-am tot ascultat de când şi-a făcut debutul la X Factor, în 2012. După ce a lansat câteva piese solo, a urmat colaborarea cu Loredana Groza şi hitul “Te iubesc”. De ceva timp face parte şi din proiectul Havana, care s-a dovedit un real succes, nu doar la noi, ci şi peste hotare, aşa că pentru Nadir, “La vita e bella”.

Am stat de vorbă cu el şi am aflat mai multe despre ce înseamnă viaţa de artist şi cum este acesta, atunci când nu se află în faţa publicului. Aşa că să o luăm cu începutul şi cu prima lui experienţă pe scenă.

Eram prin '94, la Callatis. Hahaha! Glumesc! Pasiunea pentru muzică provine din familie, de la tata, el are voce, deşi nu e cântăreţ, dar mereu fredona prin casă. Încercând să îl imit, părinţii m-au auzit şi mi-au spus că sunt talentat.
În clasa a IV-a am urcat pentru prima dată pe o scenă, la festivitatea de premiere... ţin minte că am cântat „Desperado”, de la Antonio Banderas.”, spune Nadir.

Nadir2

Artistul și-a câștigat popularitatea după ce a participat la X Factor, așa că l-am rugat să îmi povestească despre concurs.

Cea mai importantă prestaţie a mea a fost cea de la X Factor. Eu nici măcar nu apucasem să mă înscriu, Crina Mardare m-a anunţat să vin, mi-a zis că m-a înscris ea. Am avut atâtea emoţii, dar cea mai dragă amintire este chiar cea de la final, pentru că am avut ocazia să cânt o piesă de la Michael Jackson.”, îşi reaminteşte Nadir.

Cât despre cum a ajuns el să facă parte din echipa Famous Production, artistul mi-a povestit că UDDI a fost cel care l-a sunat şi l-a anunţat că Randi are o piesă pentru el. Melodia a fost pe placul lui Nadir, aşa că acesta a rămas alături de colegii săi, iar acum sunt în continuare puşi pe treabă şi pregătiţi să lanseze viitoare hituri.

Nadir mi-a povestit şi despre colaborarea cu Loredana şi m-a anunţat că în curând vor lansa împreună un nou single – „Casablanca”, care va avea un lyric-video pe YouTube.

Colaborarea cu Loredana nu a fost singura de pe lista lui Nadir, deoarece artistul face parte şi din proiectul Havana.

Havana trebuia să aibă iniţial alt nume, dar am vrut să fie un proiect care să aibă succes şi în afară, aşa că am rămas la denumirea actuală. A fost o perioadă frumoasă şi vorbesc la trecut, pentru că în urmă cu jumătate de oră, acest proiect s-a încheiat. Nu mai puteam să fac faţă pe două fronturi, aşa că o să mai lansăm o ultimă piesă. Havana îşi va continua activitatea, dar cu un alt solist.”, spune artistul.

Nadir are multe fane, iar el este conştient că viaţa de artist îţi oferă multe avantaje, printre care şi cel de a atrage multe priviri. Am vrut să aflu dacă îşi mai aduce aminte totuşi, de primul său sărut.

Primul sărut a fost în clasa a şasea sau a şaptea, într-o tabără, eram într-o croazieră în Grecia. O chema Cerasela, era o fată drăguţă blondă şi pistruiată. Nu am mai mai văzut-o de atunci, dar nu am uitat acel sărut!”, povesteşte Nadir.

Nadir se simte cel mai bine în România, iar Bucureşti şi Timişoara sunt oraşele în care se simte ca acasă. Ce-i drept, capitala noastră chiar are străzi frumoase, aşa că l-am întrebat pe unde se plimbă cel mai des.

Îmi place să mă plimb pe Mătăsari! Hahaha! Când e festivalul! În schimb, e o casă în Bucureşti de care m-am îndrăgostit, dar nu mai ţin minte strada, e pe undeva pe lângă Foişorul de foc, dar mi-ar plăcea să mă rătăcesc prin zona aceea şi să mă uit la acea clădire mai des.”, spune cântăreţul.

nadir

L-am rugat pe Nadir să îmi spună ce piese îmi recomandă din playlistul său de vară, iar după ce a stat puţin pe gânduri mi-a spus de Justin Bieber – „Love Yourself”, Justin Timberlake – „Can’t Stop The Feeling” şi Smiley, cu ale sale „Insomnii”.
Oare cum e Nadir în trei cuvinte?

„NA –D – IR, hahaha, cu toate că e o împărţeală incorectă. Sunt pozitiv, zâmbitor, spontan.

Şi artiştii sunt oameni, iar oamenii mai mint, aşa că am vrut să ştiu care a fost ultima minciună spusă de Nadir.

Hmm, că sunt spontan. Sau nu... „Insomnii” de la Smiley! Glumesc! Am zis atât de multe, încât nici nu mai ştiu... Dar mai mereu spun că am treabă sau că sunt foarte ocupat, atunci când nu vreau să fac ceva, dar de fapt nu am chef sau nu îmi face plăcere.”, recunoaşte artistul.

Poate că Nadir este un artist pozitiv, zâmbitor şi spontan, dar eu aş adauga şi puţină ambiţie, în reţeta sa.

Mereu am fost sfătuit să fac ceea ce îmi doresc, indiferent de consecinţe. Şi iată-mă artist!”, spune Nadir.

Trending