Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

De vorbă cu Animals & Friends - VIDEO INTERVIU

InfoMusic a stat de vorbă cu legendara trupă The Animals într-un video interviu.

Publicat

pe

Animals & Friends - Interviu Infomusic
Animals & Friends - Interviu Infomusic

Muzica The Animals se va auzi live la București într-un concert în Jukebox Venue pe 10 mai 2012. InfoMusic a stat de vorbă cu John Steel, Mickey Gallagher, Danny Handley și Peter Barton și vă oferă un scurt video interviu HD cu Animals & Friends. Trupa urmează să cânte și la Piatra Neamț pe 11 mai și la Iași pe 12 mai.

The Animals s-a format în 1963 și a fost revoluționară pentru acea perioadă, făcând parte din fenomenul ”invazia britanică” (=perioadă în care trupele din Marea Britanie au dominat scena muzicii rock din Statele Unite). Piese precum The House Of The Rising Sun, We Gota Get Out Of  This Place și Don’t Let Me Be Missunderstood au fost transmise din generație în generație și sunt populare și astăzi, după 50 de ani.

Animals & Friends - Interviu Infomusic

Având în vedere experiențele prin care au trecut, membrii formației ne-au dezvăluit ce sfaturi au pentru tinerii muzicieni.

”Să rămână împreună. Să vină la timp și să aducă banii pentru sala repetiții.”

În legătură cu disputele pe care le-a avut în 2008 cu Eric Burdon (primul vocal al grupului) cu privire la drepturile asupra numelui The Animals, John Steel (baterist, membru fondator) a mărturisit că nu înțelege de ce au apărut acestea. În opinia sa, există loc pentru toată lumea, iar astfel de situații i se par inutile și o risipă de bani.

Componența trupei The Animals a suferit numeroase modificări de-alungul timpului. În 1983 membrii originali ai formației, John Steel, Eric Burdon, Hilton Valentine, Alan Price și Chas Chandler s-au reunit și au plecat în turneu. Însă reuniunea a durat doar 1 an, iar aceasta nu se va repeta.

”Din păcate Chas Chandler, basistul s-a stins din viață. El a fost cel care l-a descoperit pe Jimi Hendrix și avea o mare reputație în industria muzicală. Din păcate a muri, deci nu mai putem recrea formula originală The Animals. Fiecare a decis să urmeze drumuri separate și nu cred că va mai exista o reuniune cu primii membrii.”

InfoMusic: Care este piesa voastră preferată de la The Animals?

Pete Barton: Toate sunt piesele mele preferate. Îmi place să cânt It’s My Life și Don’t Let Me Be Misunderstood.

Mick Gallagher: House of The Rising Sun. Întotdeauna mă prinde.

John Steel: We Gota Get Out of This Place. A devenit un fel de imn acum. Am văzut tineri care cântă această piesă când termină școala, deci se transmite din generație în generație. Este o piesă pe care o cunoaște toată lumea.

De asemenea, John Steel ne-a dezvăluit de ce a renunțat la trompetă în favoarea tobelor și ce gen muzical ar aborda dacă ar pune bazele unei trupe acum, în 2012, dar mai multe aflați în video interviul de mai sus.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Animals concerteaza in Jukebox
Concerte joi, 10 mai 2012

The Animals

Loc
Jukebox Venue

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending