Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

De vorbă cu Adda: „Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea”

Adda ne-a povestit despre drumul parcurs în industria muzicală, viața de mămică, dar și surprizele pe care le pregătește fanilor. Vă invităm să aflați mai multe în interviul de mai jos.

Publicat

pe

Adda
Adda

Ultima piesă, „Șampania mea”, este ca un rezumat al carierei tale, al Stărilor. Ce ne poți spune mai exact despre ea? De unde a pornit? Ea este tehnic piesa care încheie cel de-al doilea sezon al „Stărilor Addei”?

„Șampania mea” e o piesă foarte personală. Despre mine, artisul Adda, drumul meu în industria muzicală și oamenii din jurul meu care mă susțin sau îmi pun piedici.

Cum a luat naștere acest proiect, „Stările Addei”?

Am foarte multe piese. Unele nu vor fi niciodată pe radio pentru că sunt diferite față de ce ascultă majoritatea oamenilor. Am zis ca e păcat să rămână în sertar și din fericire rezonează cu multă lume, lucru care mă bucură enorm.

Va urma și un al treilea sezon?

Da și abia astept! Eu tot ce fac, fac cu toată inima. Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea. O sa urmeze multe sezoane. Sunt foarte fericită că oamenii sunt nerăbdători să asculte ce pregătesc.

De-a lungule anului trecut ai realizat mai multe colaborări, printre care cu Liviu Teodorescu, Shift, dar și cu artiști mai puțin cunoscuți, precum Cătălina Zoescu sau Cath. Cu cine ți-ar mai plăcea să repeți experiența?

Sunt deschisă pentru orice colaborare. Atâta timp cât rezonez cu artistul, cu piesa și sunt 100% mulțumită de rezultat.

Adda

Adda

Ce ne poți spune despre noul single, „Se vede pe fața ei”?

E o piesă foarte specială. E printre primele piese compuse de când sunt în București. Am creat o poveste, uitându-mă la lumea de plastic în care trăim. Mi-am imaginat o conversație între mamă și fiică.

Ai devenit o proaspătă mămică. Cum te simți?

Mă simt extraordinar de bine. Fericită, împlinită și mândră de minunea mea.

Știu că ai colaborat cu băieții de la Noaptea Târziu pentru parodia propriei piese, „Îți arăt că pot”. De unde a pornit totul?

Mi-a venit ideea în studio cu 3 zile înainte de Crăciun. Deci vă dați seama ce nebunie a fost. Totul în grabă. E ok. Cine lucrează cu mine știe că îmi vin idei în cele mai complicate momente. Ne-am mobilizat și a ieșit totul bine.

În 2011, ai refăcut piesa „Minți murdare” împreună cu Pacha Man pentru filmul „Loverboy”. Crezi că acela a fost momentul intrării în zona mai comercială?

Eu consider că orice proiect underground ce rezonează cu mulți oameni devine comercial. Eu îmi doresc ca muzica mea să rămână peste ani. Să nu dureze o vară.

Cu ce artist internațional ți-ai dori să colaborezi?

Cu Rihanna. Pur și simplu o iubesc.

Care este cel mai memorabil concert sau eveniment la care ai fost?

Din fericire am avut parte de multe concerte minunate. Nu pot să fac un top. Mi s-a întâmplat de multe ori să plâng pe scenă de emoție. Să auzi mii de oameni cântând cu tine e wow.

Ce faci în timpul liber, când nu ești în studio?

Nu prea mai am timp liber acum. Muncesc mult și îmi place asta, dar în general când sunt liberă prefer să mă uit la un film.

Care a fost primul contact al Addei cu muzica?

De când eram mică obișnuiam să cânt și visam să devin artistă. Cântam la toate serbările de la grădiniță, școală și liceu. Respiram muzica.

Adda

Adda

Dacă te-ai putea întoarce într-un moment al copilăriei sau adolescenței, ce experiență ți-ai dori să retrăiești?

Vacanțele la bunicii mei. Mă bucur că am bunici la țară. Am crescut românește.

Ce mesaj le transmiți fanilor?

Să lupte pentru visul lor.

PUBLICITATE
Comentează

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending