Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

De vorbă cu Adda: „Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea”

Adda ne-a povestit despre drumul parcurs în industria muzicală, viața de mămică, dar și surprizele pe care le pregătește fanilor. Vă invităm să aflați mai multe în interviul de mai jos.
Adda

Adda

Ultima piesă, „Șampania mea”, este ca un rezumat al carierei tale, al Stărilor. Ce ne poți spune mai exact despre ea? De unde a pornit? Ea este tehnic piesa care încheie cel de-al doilea sezon al „Stărilor Addei”?

„Șampania mea” e o piesă foarte personală. Despre mine, artisul Adda, drumul meu în industria muzicală și oamenii din jurul meu care mă susțin sau îmi pun piedici.

Cum a luat naștere acest proiect, „Stările Addei”?

Am foarte multe piese. Unele nu vor fi niciodată pe radio pentru că sunt diferite față de ce ascultă majoritatea oamenilor. Am zis ca e păcat să rămână în sertar și din fericire rezonează cu multă lume, lucru care mă bucură enorm.

Va urma și un al treilea sezon?

Da și abia astept! Eu tot ce fac, fac cu toată inima. Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea. O sa urmeze multe sezoane. Sunt foarte fericită că oamenii sunt nerăbdători să asculte ce pregătesc.

De-a lungule anului trecut ai realizat mai multe colaborări, printre care cu Liviu Teodorescu, Shift, dar și cu artiști mai puțin cunoscuți, precum Cătălina Zoescu sau Cath. Cu cine ți-ar mai plăcea să repeți experiența?

Sunt deschisă pentru orice colaborare. Atâta timp cât rezonez cu artistul, cu piesa și sunt 100% mulțumită de rezultat.

Adda

Adda

Ce ne poți spune despre noul single, „Se vede pe fața ei”?

E o piesă foarte specială. E printre primele piese compuse de când sunt în București. Am creat o poveste, uitându-mă la lumea de plastic în care trăim. Mi-am imaginat o conversație între mamă și fiică.

Ai devenit o proaspătă mămică. Cum te simți?

Mă simt extraordinar de bine. Fericită, împlinită și mândră de minunea mea.

Știu că ai colaborat cu băieții de la Noaptea Târziu pentru parodia propriei piese, „Îți arăt că pot”. De unde a pornit totul?

Mi-a venit ideea în studio cu 3 zile înainte de Crăciun. Deci vă dați seama ce nebunie a fost. Totul în grabă. E ok. Cine lucrează cu mine știe că îmi vin idei în cele mai complicate momente. Ne-am mobilizat și a ieșit totul bine.

În 2011, ai refăcut piesa „Minți murdare” împreună cu Pacha Man pentru filmul „Loverboy”. Crezi că acela a fost momentul intrării în zona mai comercială?

Eu consider că orice proiect underground ce rezonează cu mulți oameni devine comercial. Eu îmi doresc ca muzica mea să rămână peste ani. Să nu dureze o vară.

Cu ce artist internațional ți-ai dori să colaborezi?

Cu Rihanna. Pur și simplu o iubesc.

Care este cel mai memorabil concert sau eveniment la care ai fost?

Din fericire am avut parte de multe concerte minunate. Nu pot să fac un top. Mi s-a întâmplat de multe ori să plâng pe scenă de emoție. Să auzi mii de oameni cântând cu tine e wow.

Ce faci în timpul liber, când nu ești în studio?

Nu prea mai am timp liber acum. Muncesc mult și îmi place asta, dar în general când sunt liberă prefer să mă uit la un film.

Care a fost primul contact al Addei cu muzica?

De când eram mică obișnuiam să cânt și visam să devin artistă. Cântam la toate serbările de la grădiniță, școală și liceu. Respiram muzica.

Adda

Adda

Dacă te-ai putea întoarce într-un moment al copilăriei sau adolescenței, ce experiență ți-ai dori să retrăiești?

Vacanțele la bunicii mei. Mă bucur că am bunici la țară. Am crescut românește.

Ce mesaj le transmiți fanilor?

Să lupte pentru visul lor.

Citește mai multe despre ADDA
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE