Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Damjan Mitrevski: Point Blank, o trupă din pasiune - INTERVIU VIDEO

Publicat

pe

Point Blank este o trupă de hardcore din Macedonia care cântă din pură pasiune. Grupul are o bază de fani considerabilă în România, motiv pentru care a concertat la noi de multe ori.

Point Blank a urcat pe scenă alături de Coma, cu care are o legătură foarte strânsă, de H8, E.M.I.L, Crize, Implant Pentru Refuz și mulți alții. În plus, grupul a cântat în deschiderea primului concert Deftones la București. Luna aceasta, Point Blank a revenit în România, unde a susținut un concert în club Fabrica.

Damjan Mitrevski (Point Blank) - Interviu infomusic.ro

Damjan Mitrevski (Point Blank) - Interviu infomusic.ro

InfoMusic a stat de vorbă cu solistul trupei, Damjan Mitrevski, iar video interviul rezultat poate fi vizionat mai jos. Acesta ne-a mărturisit că muzica rock în Macedonia este realizată de un grup restrâns de artiști, ce fac totul din pasiune, întrucât nu prea există beneficii materiale rezultate de pe urma acestei ocupații.

”Există 10 trupe de calitate, care se cunosc între ele și sunt prietene. Acum a trebuit să venim fără chitaristul nostru deoarece are niște probleme, astfel că a trebuit să găsim un înlocuitor. Am vorbit cu un prieten, chitarist la altă trupă, care chiar a fost în România în urmă cu 5-6 ani, și l-am luat pe el.”

Damjan Mitrevski a mai declarat că i-ar plăcea să colaboreze cu Coma și că se simt extrem de bine în România.

”Avem mulți prieteni aici. Am fost aici de multe ori. Am cântat de vreo 5-6 ori în festivaluri, cluburi precum Fabrica, Underworld, Baza Militară. Este distractiv. Este distractiv să te afli într-un turneu, să întâlnești oameni noi. Oamenii de aici sunt foarte drăguți, mentalitatea lor fiind foarte asemănătoare cu a noastră și cu a țărilor din zona Balcanilor. Avem aceleași probleme. În principal ne întoarcem datorită prieteniilor pe care le-am legat.”

Damjan Mitrevski (Point Blank)

Damjan Mitrevski (Point Blank)

Solistul ne-a mai vorbit despre subiectele pe care le abordează în piese și cum acestea se creează în funcție de starea în care se află când compune ceva. Damjan Mitrevski a mai declarat că nu câștigă bani din vânzarea albumelor astfel că viitorul material, l-a care au început să lucreze, va putea fi descărcat gratuit de către fani.

”Abia am început să lucrăm la un nou disc, în curând vom avea ceva. Am făcut o pauză de vreo 3 ani. Fiecare a fost ocupat cu propriile cariere, slujbe..și acum suntem mai maturi și cred că de fapt eram plictisiți, astfel că am decis să facem un nou album. Sper că va ieși bine. Probabil peste un an va fi gata. Depinde cât de creativi vom fi.”

Damjan Mitrevski ne-a mai dezvăluit care este meseria sa, în afară de cea de cântăreț.

”Fac animație. Desene, reclame. Asta este slujba mea. Încerc să mă concentrez acum pe desene animate, pentru că îmi plac foarte mult și încerc să ma îndepărtez de reclame pentru că sunt plictisitoare și ai mereu deadline-uri.”

Damjan Mitrevski (Point Blank) - VIDEO INTERVIU

Trending