Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Corina și băiatul său și-au petrecut vacanța pe hitul "Get Lucky" (Daft Punk) - VIDEO

"Get Lucky", hitul de revenire al duo-ului Daft Punk, a cucerit-o atât pe Corina, cât și pe băiatul său, Robin. La insistențele celui mic, au ascultat melodia non stop pe drumul spre Grecia și înapoi. În video interviul InfoMusic, artista a mărturisit că muzica british face parte din preferințele sale și a vorbit despre prima sa colecție de haine și noul album, așteptat să apară în toamnă.

Publicat

pe

Corina salutându-și fanii de pe InfoMusic.ro
Corina salutându-și fanii de pe InfoMusic.ro

În decursul acestei veri Corina se împarte între concerte prin țară, campanii de promovare (precum "Pepsi - Ia-ți vara în cap", alături de Antonia ) și studiourile de înregistrări, unde lucrează la un nou album pe care îl va lansa în toamnă. Aceasta are deja un titlu pentru material, pe care îl ține secret momentan. Printre compozitorii și producătorii cu care colaborează se numără Marius Moga și cei de la HaHaHa Production. De altfel, aceștia sunt oamenii cheie din cariera artistei. Întrucât aceasta nu se implică foarte mult în compozițiile muzicale, cei care realizează piesele sunt oamenii pe care îi apreciază foarte mult și fără de care nu ar putea susține proiectul Corina.

În primul rând, compozitorii sunt elementul cheie. Este foarte important ca oamenii care îmi ascultă muzica să iubească piesa, despre asta e vorba. Să ajungă acolo unde trebuie, în suflețetul lor și să o cânte în fiecare zi. De fapt, cred că secretul este compozitorul, până la urmă. Eu mă implic foarte puțin în partea de compoziție și atunci am nevoie de un Marius Moga, de un Smiley și lista poate continua. În ultima perioadă au apărut foarte mulți compozitori tineri talentați - Corina

În video interviul InfoMusic, Corina ne-a vorbit și despre colecția de haine pe care a creat-o împreună cu designerul Dana Budeanu și Puma. Fiind pasionată de modă, artista este fericită că în sfârșit proiectul s-a materializat. Conceptul colecției constă în reinterpretarea unor articole vestimentare vintage în stilul hippie, cu influențe tradiționale din Maramureș.

Ne-am gândit că vara asta vrem să fim liberi, vrem să iubim și ne-am adus aminte de perioada hippie. Ne-am gândit că le-ar plăcea și părinților noștri de perioada anilor '70, o perioadă foarte frumoasă și pentru că rădăcinile mele sunt cumva în Țara Oașului, de acolo și influențele cu imprimeuri din Maramureș - Corina

Corina este, evident, și o mare consumatoare de muzică. Piesa "Get Lucky" lansată de Daft Punk alături de Pharrell a cucerit-o pe artistă, mai ales că Daft Punk este una dintre trupele sale favorite. Printre preferințele muzicale se mai numără artiștii britanici ca MGMT sau Gossip. Nu în ultimul rând, Corina ascultă foarte mult posturile locale de radio, în special când se află în turnee, fiind încântată de fiecare dată când își aude piesele la radio. În privința gusturilor muzicale ale băiatului său, Robin este înnebunit și el după "Get Lucky". În vârstă de numai 5 ani, acesta este atras de "muzica robotică" Daft Punk.

Am fost de curând în vacanță cu mașina și pe drum ne-a pus să ascultăm în continuu Daft Punk, până în Grecia și înapoi. Chiar dacă voiam să schimbăm nu aveam nici o șansă, asta este muzica lui preferată - Corina

Corina este o artistă norocoasă, bucurându-se de mai bine de 10 ani de cariera muzicală din România. A început prin a face ceea ce îi place și ceea ce o reprezintă. Nu consideră că a făcut vreodată compromisuri. Cu toate că nu și-a îndeplinit visul din adolescență, acela de a deveni actriță, Corina s-a regăsit în muzica pop-dance, iar asta o face fericită. După cum se poate vedea și în video interviul InfoMusic, artista emană energie pozitivă, cu toate că în momentul respectiv era foarte răcită.

Urmărește video interviul cu Corina

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending