Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Călin Goia spune povestea melodiei VOLTAJ - "De la capăt" - VIDEO

În video interviul InfoMusic, solistul Călin Goia și basistul Vali Ionescu spun povestea piesei Voltaj din finala Eurovision România. Vezi ce mesaje transmite Călin pe de o parte fanilor și pe de altă parte, haterilor.

Publicat

pe

În 2003 au zis că nu vor mai participa la Eurovision, dar 12 ani mai târziu, membrii trupei Voltaj mizează pe o melodie cu mesaj social pentru a reprezenta România la Viena, unde se desfășoară Eurovision 2015. Piesa "De la capăt" a fost lansată în noiembrie 2014, fiind una dintre cele mai cunoscute finaliste din Selecția Națională pentru Eurovision.

VOLTAJ - "De la capăt"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uZF8jCgUQFI]

Călin Goia consideră că mesajul social poate fi atuul piesei "De la capăt". Melodia a fost lansată ca un manifest al unei campanii umanitare, fiind un semnal de alarmă privind problema copiilor lăsați în urmă de către părinții plecați la muncă în străinătate. Solistul Voltaj este încrezător în forța piesei și în experiența acumulată de formație, dar nu minimalizează competiția din acest an de la Eurovision România.

"Sunt piese bune, sunt voci bune, e o concurență strânsă. Tocmai de asta noi ne pregătim pas cu pas apariția scenică, ne pregătim vocal ca să sune totul bine și nu ne considerăm câștigători doar pentru că - să zic - am fi unii dintre favoriți sau pentru că piesa noastră ar fi lansată din noiembrie și ar fi mai cunoscută și am avea un ascendent. Nu, nu se știe niciodată, când ești cel mai sigur că reușești un lucru se întâmplă să nu reușești. Așa că noi ne pregătim și ne ducem cu gândul acolo că vom avea cea mai bună prestație pe care noi o putem avea la momentul ăsta și dacă va fi apreciată și de juriu - pentru că suntem convinși că publicul va fi de partea noastră - vom fi cei care vor merge la Viena. Dar încă o dată zic, sunt voci bune și sunt piese bune anul ăsta", spune Călin Goia în interviul de mai jos.

Cântecul "De la capăt" are 2 versiuni, cea în limba engleză fiind lansată în luna martie 2015 - asculta varianta All Over Again pe InfoMusic.

"Dacă va fi să pierdem, noi vom deveni susținătorii celui care va câștiga", a mai declarat solistul Voltaj.

Urmărește interviul video cu Voltaj

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WNt6OWRh3jQ]

Interviul a fost filmat în ceainăria "Camera din față" din capitală.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending