Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

BRIGHI - "Am încercat să îmi deschid sufletul mai degrabă decât trupul în faţa publicului"

Am stat de vorbă cu Brighi despre faimă, invizibilitate şi despre ce înseamnă Vocea României. Tot din interviu puteţi afla ce colecţionează artista şi care este guilty pleasure-ul ei.

Publicat

pe

Brighi
Brighi

1. În ce momente te-ai simţit invizibilă?
Nu îmi este greu să vă vorbesc deschis despre acest subiect, pentru că un subject odată deschis, este pe jumătate discutat. Consider că foarte multa lume se simte aşa cum m-am simţit eu. Consider că oamenii se simt invizibili din cauza unor situaţii mai puţin fericite din viaţa lor sau din cauza unor persoane care i-au dezamăgit.

Eu am să mă rezum doar la povestea mea aici. Îmi doream foarte mult să devin o cântăreaţă faimoasă, care sa îşi compună piesele şi sa cante o muzica inteligenta (mesaj bun, text, linie melodica grea etc.), fără a apela la sexualitatea mea, pentru că nu sunt genul. Eu sunt aşa cum mă vedeţi. Invizibilă m-am simţit când mi-am deschis sufletul pentru muzică şi rezultatele la care mă aşteptam şi am aşteptat ani de zile, au întârziat să vină. Am încercat să fiu eu, fără măşti, fără fiţe, fără să apelez la artificii sexuale în videoclipuri doar pentru mai multe vizualizări. Am încercat să îmi deschid sufletul mai degrabă decât trupul în faţa publicului şi asta în loc să mă facă mai vizibilă, m-a facut mai invizibilă.

Poate că vi se pare un răspuns întortocheat, dar în mintea mea sunt şi mai multe răspunsuri la aceasta întrebare. Poate vom divulga în alt interviu acest subiect.

Brighi

Brighi

2. Care este cel mai mare dezavantaj al faimei?
Faima poate să devină un dezavantaj dacă nu ştii ce fel de faimă îţi doreşti. Mulţi spun că dacă eşti faimos, nu ai viaţă personală, nu sunt de acord. M-am întâlnit des cu vedete care îmi spuneau că s-au săturat de paparazzi şi că nu mai vor scandaluri, expunere etc. dar încontinuu creau certuri în jurul lor şi apoi se expuneau în diferite ipostaze la televizor. Dar stai un pic, parcă mai înainte mi-ai spus că nu îţi place să faci asta... Atunci de ce o faci?

Eu cred că dacă eşti faimos/faimoasă şi îţi trăieşti viaţa personală astfel încât să şi rămână personală, atunci faima este doar un plus. Dar dacă vrei atenţie, o să o primeşti.

3. Ai urmat Facultatea de Ştiinţe Economice în Oradea. Te-ai gândit vreodată  renunţi la muzică şi să te reorientezi spre domeniul economic?
Domeniul economic nu mă atrage prea mult, dar mă gândesc să mă retrag din muzică şi să îmi încep cariera în bucătărie. Prima cărămidă am pus-o deja. Am făcut un curs intens de bucătari, din septembrie până acum şi nu demult m-am şi angajat ca bucătar într-un restaurant din Romană.

4. De ce nu ai mai continuat să faci parte din echipa Hahaha?
Mulţumesc Hahaha-ului pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat în cei 3 ani, am realizat multe, cât am fost artistul lor, dar după 3 ani am simţit nevoia să fiu independentă şi să fac ceea ce mă reprezintă cu adevărat şi pentru asta a trebuit să îmi iau zborul din cuib, cum s-ar zice. A fost greu, dar am participat la Vocea României şi apoi am devenit artist Cat Music. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Cat!

5. Ştiu că ai urmat un curs de bucătari şi că una dintre pasiunile tale este gătitul. Care este cea mai dificilă reţetă şi care este preferata ta?
Preparatele simple sunt cele mai dificil preparate. În bucătărie se combină o sumedenie de procese tehnologice şi termice ca un produs să devină un produs finit, strălucit. Până să fi ajuns bucătar într-un restaurant şi până să fi lucrat cu bucătari adevăraţi, am crezut că ştiu gusturile şi că am mâncat preparate bune, dar am evoluat, am învăţat multe şi acum ştiu clar ce gust trebuie să aibă un ficat de gâscă corect preparat, şi că este de fapt bun. :)

6. Ce piesă ai ascultat cel mai mult în 2015?
"Wildest dreams", de la Taylor Swift

7. Ai colaborat din nou cu YorGa şi aşa a apărut single-ul "Afterparty", la doar câteva luni după "Strop de fericire". Cum i-ai descrie pe Gabriel şi Florin? Ce te-a determinat să lucrezi din nou cu ei?
Noi suntem prieteni vechi, îl stiu pe Gabi de când aveam 14 ani. Ne leagă o prietenie şi o nebunie pentru muzică. Îmi place să lucrez cu YorGa pentru că ies din tipare, nu le este frică să experimenteze cu muzică şi nu ţin cont de trend. Fac şi au făcut până acum ce le-a placut lor şi ce îi reprezintă, asta înseamna să fii sincer cu publicul.

8. Dintre toate videoclipurile tale, care este preferatul tău? De ce?
Clipul meu preferat este "Invizibilă". Când l-am filmat cu regizorul Dan Petcan, efectiv m-am transformat. Nu îmi era frig, deşi eram desculţă într-o casă părăsită şi era frig, nu simţeam nicio durere, deşi eram toată zgâriată şi plină de vânătăi de la cum mă trânteam de pereţi şi de parchet. Nu a mai contat nimic, am vrut cu atâta ardoare să transmit mesajul meu din piesă, încât nu a mai contat nimic altceva. A fost genial! Îmi doresc să pot să joc un rol asemănător într-un film, mi-ar plăcea să joc într-o dramă.

Brighi

Brighi

9. Ce părere ai despre concursurile de talente din România? De ce crezi că finaliştii sau câştigătorii nu reuşesc să se afirme?
Am o părere foarte bună despre Vocea României. Dar este un subiect sensibil asta cu nereuşitul, sau că nu răzbesc debutanţii pe piaţa muzicală. Aceste concursuri întruchipează, de fapt, ce înseamnă showbizul. Eşti bun într-o ediţie, poate câştigi, dar nu contează pentru că abia după câteva luni apare altcineva care e la fel de talentat şi la fel de câştigator ca tine, şi tot aşa. Sunt mulţi artişti noi pe o piaţa mică muzicală, nu au cum să răzbească toţi. Încă nu am găsit reţeta, dar cred că are ceva de a face cu norocul. :)

10. Cum te-ai simţit în primele zile după ce te-ai mutat în Bucureşti?
Mi-a plăcut. De asta am şi rămas.

Q&A cu Brighi

Spune-mi trei cuvinte care te caracterizează.
Sinceră, ambiţioasă şi puternică.

Ce fobie ai?
Nu ştiu dacă am vreo fobie, îmi e frica de viteză, să spunem. :)

Ce tatuaj ţi-ai face?
Nu am tatuaje, dar mi-aş face un tatuaj împreună cu soţul meu, un tatuaj de cuplu.

Ce guilty-pleasure ai?
Cartofii prăjiţi (aaaahhh).

Care este cel mai amuzant zvon despre tine?
Că am puterea magică de a dispărea ca în clipul "Invizibilă".

Care este filmul tău preferat?
"Blow", cu Johnny Depp.

Care este cel mai obsedant refren pe care l-ai fredonat?
De fiecare data când mă întreabă cineva la ce piesă mâ gândesc, în cap îmi merge piesa de la Queen - "Don't stop me now": Toniiight... :))

Ce obiecte colecţionezi?
Obiecte de bucătărie, ustensile, dar vreau să mă reprofilez strict pe cuţite. Vreau multe cuţite!

Cel mai bun album ascultat?
Bjork, albumele ei sunt geniale! Din România, îmi place albumul nou al lui Doc şi Motzu.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending