Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Juriul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

Andra despre Florin Ristei: "O voce extraordinară, un băiat foarte talentat"

Andra ne-a acordat un scurt interviu în backstage, unde ne-a spus mai multe despre relația cu fanii ei și cele mai noi colaborări.

Cântăreața a plecat acasă cu nici mai mult, nici mai puțin de trei premii: "Most Wanted Artist by ASUS Fans", "ParkLake Award", "Fans Like Awards". Despre fanii ei, artista a declarat că este extrem de fericită că aceștia o votează de fiecare dată și că au fost alături de ea pe tot parcursul muzical.

"Faptul că fanii mă votează înseamnă că îmi ating scopul, muzica mea ajunge acolo unde îmi doresc, la oameni. Și uite, asta e răsplata de fapt, deși o fac de drag, oamenii sunt foarte drăguți și mă răsplătesc cu premii de genul acesta, foarte valoroase pentru mine de altfel."

Pe lângă piesa cu FreeStay, care a adunat deja peste 3 milioane de vizualizări, la doar câteva zile de la lansare, Andra mai pregătește o colaborare și încă un single.

"Am fost invitată să cânt pe acest cântec și... iată! Ristei este o voce extraordinară, e un băiat foarte talentat și a fost foarte simplu, ne-a plăcut melodia și cred în vocile bune din România!" a declarat artista, în exclusivitate, pentru Infomusic.

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la recitalul Andrei

Pe Green Carpet au sosit nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

Citește mai multe despre Andra
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE