Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Adrian Despot ne-a dezvăluit ce altă pasiune are în afară de muzică - VIDEO INTERVIU

Publicat

pe

Adrian Despot (Vița de Vie)
Adrian Despot (Vița de Vie)

Am stat de vorbă cu Adrian Despot imediat după ce trupa Vița de Vie a încheiat conferința de presă legată de concertul aniversar de 15 ani și noua cântare acustică de pe 23 martie din Jukebox Venue. Discuția a făcut apel la amintiri, inevitabile într-un moment aniversar. Solistul ne-a mărturisit că succesul obținut atât de rapid, la doar 20 de ani, l-a luat pe nepregătite. Urmărește înregistrarea video de la sfârșitul articolului.

Adrian Despot (Vița de Vie)

”Am început în '96 pur și simplu din dorința de a pierde timpul liber într-un mod creativ. Dar așa s-a întâmplat că lucrurile ne-au luat total pe nepregătite și în '97 aveam deja un album înregistrat și două single-uri în clasamentele radiourilor și deja plecam în turneu național alături de Holograf și Timpuri Noi.”

Adrian Despot a mai declarat că cei 15 ani au fost ”un iureș” care l-a obosit, iar proiectul acustic a venit exact la timpul potrivit, când simțea nevoia de stabilitate. În plus, artistul ne-a spus că au avut în plan proiectul acustic de vreo 7 ani, iar din ianuarie 2012 au lucrat intens pentru a realiza Concertul Aniversar.

Întrebat dacă implicarea sa în media (Adrian Despot a făcut parte din juriul emisiunii TV ”Megastar”, a fost moderatorul emisiunii radio ”Paznic”, iar în prezent scrie pentru site-ul mixtopia.ro) și imaginea sa influențează în vreun fel imaginea trupei, Despot ne-a mărturisit că nu s-a gândit la acest lucru.

”Încerc să-mi fac fiecare job pe care îl am cât mai bine, în așa fel încât la sfârșitul zilei să pot să ajung acasă și să mă uit în oglindă și să-mi placă ce văd, niciodată să nu las ochii în pământ când mă confrunt cu mine.”

Artistul a mai declarat că pasiunea sa pentru radio este la fel de mare ca atunci când avea emisiunea la CityFM și probabil pe viitor va mai lucra în radio.

Legat de gândul la o carieră solo, Despot ne-a dezvăluit că nu a fost nevoit să se gândească la una întrucât este răsfățatul grupului și toate genurile muzicale pe care a vrut să le încerce le-a putut explora împreună cu Vița de Vie.

”Dacă e să asculți albumele Vița de Vie îți dai seama că într-o oarecare măsură toate intențiile mele de proiect solo, toate celelalte subgenuri pe care mi-ar fi plăcut să le abordez în proiecte solo am ales să le experimentez alături de Vița de Vie. Orice proiect solo aș avea mi-ar plăcea să am alături de mine cei mai buni muzicieni, iar cei mai buni muzicieni alături de care am cântat până acum sunt colegii mei de la Vița de Vie.”

Întrebat de alte pasiuni în afară de muzică, Adrian Despot ne-a mărturisit că îi place foarte mult să-și petreacă timpul alături de copiii lui.

Adrian Despot (Vița de Vie) - VIDEO INTERVIU

 

Un comentariu

Trending