Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

ȘTIRI DIN MUZICA new wave

Simple Minds

Ascultă noua piesă Simple Minds, "The Signal and the Noise" - AUDIO

Trupa scoțiană Simple Minds a lansat o nouă piesă, intitulată "The Signal and the Noise". Melodia este extrasă de pe albumul ”Walk Between Worlds”, așteptat pe piață anul acesta.

Simple Minds

Simple Minds revine cu "Midnight Walking" — AUDIO

Celebra trupă scoţiană Simple Minds revine în atenţia noastră cu un nou material de studio intitulat "Big Music". Primul single care se poate asculta integral se numeşte "Midnight Walking" şi are toate premisele să devină un nou hit.

Tears for Fears

Tears for Fears a lansat "Ready To Start" (cover Arcade Fire) - AUDIO

Fanii curentului new wave vor avea parte în curând de o surpriză din partea uneia dintre cele mai proeminente trupe din perioada anilor '80 și '90. Tears for Fears s-a întors în studioul de înregistrări, formația pregătind lansarea celui de-al șaptelea album. Prima piesă dezvăluită este un cover după un single Arcade Fire, "Ready To Start".

Michael Hutchence

Trupa INXS este subiect de serial în Australia

Un serial despre activitatea trupei INXS va fi produs de către Seven Network. Acesta se va intitula "Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS".


Trupa Hurts

Hurts revine cu un nou clip - "Somebody To Die For" - VIDEO

Hurts va începe promovarea piesei "Somebody To Die For", extrasă de pe cel mai recent material. Urmăreşte clipul acesteia care abundă în motive religioase.

Depeche Mode @ Nisa 4 Mai 2013

Depeche Mode a început turneul la Nisa - Setlist, Foto & Video

Depeche Mode a demarat turneul european în cadrul unui concert în oraşul Nisa. Vezi care au fost piesele intepretate şi ce surprize a pregătit trupa.

Luke Steele

Empire Of The Sun anunţă lansarea unui nou album - VIDEO

Trupa Empire Of The Sun va lansa în luna iunie 2013 cel de-al doilea material de studio, intitulat "Ice on the Dune".

Depeche Mode

Concertul Depeche Mode de la SXSW Festival va fi disponibil pe Yahoo! Music

Depeche Mode va cânta la festivalul SXSW din SUA, iar prestația va putea fi urmărită integral pe Yahoo! Music pe 26 martie, în ziua lansării noului album, "Delta Machine".

No Doubt

Noul album No Doubt se intitulează Push and Shove

Este oficial: No Doubt lansează în septembrie Push and Shove, iar în iulie apare primul single extras Settle Down.

Santigold

Santigold anunță titlul noului album - AUDIO

Santigold a dezvăluit că titlul noului său album este ”Master Of My Make-Believe”. Într-un interviu pentru V magazine, artista a mărturisit că a colaborat pentru acest disc cu Greg Kurstin,... Continuare »

Lydia Lunch la Bucuresti

Lydia Lunch, concert la Bucureşti!

Lydia Lunch va concerta pe 23 februarie 2012 de la ora 20.00 în clubul Kulturhaus din Bucureşti. Poetă, muziciană, scriitoare, compozitoare, actriţă, Lydia Lunch a devenit extrem de cunoscută datorită... Continuare »

Antarctica

Antarctica - Pase Magice (videoclip)

Antarctica a lansat aseară în clubul Control din Bucureşti albumul Explorers, primul din cariera trupei. În cadrul evenimentului a fost proiectat în premieră şi videoclipul piesei Pase Magice, pe care îl... Continuare »

Antarctica va lansa albumul Explorer in Club Control

Antarctica va lansa albumul Explorers în Club Control!

Trupa Antarctica va debuta discografic în clubul Control din Bucureşti în noaptea albă a solstiţiului de vară antarctic. Intrarea costă 10 lei/ 30 lei (CD inclus). Formaţia va lansa albumul... Continuare »

Concert Şuie Paparude în Space club!

Şuie Paparude va concerta pe 9 decembrie 2011 în club Space, începând cu ora 23:00. Alături de cunoscuta trupă vor mixa Khidja şi DJ-ii: Cyberex şi Giordy T. Şuie Paparude... Continuare »

CLOSE
CLOSE