Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

ȘTIRI DIN MUZICA garage rock

Royal Blood cântă live un cover după hitul ”Happy”

Royal Blood dă un gust rock hitului "Happy" lansat de Pharrell - LIVE VIDEO

Hitul "Happy", lansat de Pharrell Williams în noiembrie 2013, nu a fost exploatat, se pare, în toate versiunile posibile. Royal Blood a realizat în cadrul ultimei vizite la BBC Radio 1 Live Lounge o versiune garage rock a melodiei, ce duce hitul lui Pharrell într-o zonă neexploatată până acum. Royal Blood s-a clasat cu albumul de debut pe primul loc în topul discurilor din UK.

Twin Peaks

Twin Peaks și nebănuitele influențe garage și dream pop - VIDEO

Într-un univers necunoscut majorității, Twin Peaks este descris prin influențe garage, rock'n'roll și dream pop. David Lynch nu are însă nimic de-a face cu asta. Vorbim acum despre un grup de adolescenți din Chicago, care a intrat în radarul mai multor publicații britanice și americane. Nu știm dacă numele trupei a fost cel care a agățat atenția presei (în cazul nostru recunoaștem că așa a fost), însă băieții au reușit să infirme așteptările fără a dezamăgi. Mulți critici îi numesc "the next big thing", în vreme ce membrii formației nu se jenează în a recunoaște că nu văzuseră serialul atunci când au ales acest nume emblematic.

Toulouse Lautrec: Cătălin Rulea, Călin Hangar, Bogdan Dragomiroiu

Toulouse Lautrec a lansat clipul "Nu se termină aşa" - VIDEO

Formaţia Toulouse Lautrec a dezvăluit un nou single de pe următorul album de studio. Piesa se intitulează "Nu se termină aşa" şi beneficiază de un videoclip regizat de solistul trupei, Cătălin Rulea.

Jack White

Jack White pregăteşte lansarea unui nou album solo

Jack White, fostul membru The White Stripes, a declarat că în prezent produce două materiale, iar unul dintre acestea îi aparţine.


OCS a lansat noul single "Am ce dau" - AUDIO

Omul cu șobolani a lansat un nou extras de pe viitorul album "Marea Căutare". Single-ul se intitulează "Am ce dau" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Deap Vally, desfrâu feminist pe rock'n'roll - VIDEO

Organică, compulsivă, necumpătată și dezbrăcată de cenzură, muzica duo-ului Deap Vally este desfrâul feminist pe care numai rock'n'roll-ul ar fi putut să-l admită. Despre rock'n'roll fără perdea vorbim la JOINewArtist.

The Strypes

The Strypes, rock'n'roll zguduit din balamale - VIDEO

Ascultând The Strypes nu poți decât să rămâi uimit. Maturitatea muzicii acestei formații e ridicolă. Rock'n'roll-ul încă trăiește, confirmăm asta la JOINewArtist.

Iggy Pop & The Stooges

Iggy Pop & The Stooges au lansat un nou album - "Ready To Die" - AUDIO

Iggy Pop şi The Stooges vor lansa oficial noul lor album "Ready To Die" pe 30 aprilie. Materialul însă a fost publicat şi poate fi ascultat pe InfoMusic.

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys vrea să înregistreze un nou album

Bateristul de la Arctic Monkeys, Matt Helders a vorbit despre planurile de viitor ale formației și a dezvăluit că vor să continue în stilul noului single lansat ”R U Mine?”... Continuare »

Japandroids - Celebrating Rock

Japandroids vine cu un nou album - VIDEO

Duetul din Vancouver, Japandroids a anunțat că va lansa cel de-al doilea material discografic. Albumul se intitulează ”Celebration Rock” și va apărea pe 5 iunie. Acesta va fi precedat de... Continuare »

Jet

Jet se destramă! – VIDEO

Jet, trupa care a lansat hit-ul ”Are You Gonna Be My Girl?”, a anunțat că se destramă după 11 ani de activitate, iar fiecare membru se va concentra asupra altor... Continuare »

Jack White

Ascultă noul single Jack White - AUDIO

Jack White a lansat online cel de-al doilea single solo, intitulat ”Sixteen Saltines”, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta este cel de-al doilea extras de pe albumul solo... Continuare »

Mile Kane - First Of My Kind

Miles Kane lansează un nou EP

Miles Kane a anunțat că va lansa noul EP, intitulat ”First Of My Kind”, în luna aprilie. EP-ul este format din patru piese și va apărea ca ediție limitată pe... Continuare »

The Strokes înregistrează un nou album

Se pare că cei de la The Strokes se află într-o perioadă plină de inspirație întrucât, la doar o lună de la lansarea albumului „Angles” intră în studioul de întregistrări... Continuare »

CLOSE
CLOSE