Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

ȘTIRI DIN MUZICA experimental metal

Chino Moreno (Deftones)

Deftones a lansat piesa "Hearts/Wires" - AUDIO

Deftones a lansat cel de-al treilea single de pe noul album "Gore". Melodia se numește "Hearts/Wires" și este una dintre compozițiile la care nu toți membrii trupei s-au conectat cu ușurință.

Negură Bunget a lansat piesa "Taul Fără Fund" - AUDO

După numeroase schimbări de componență Negură Bunget a lansat un nou EP intitulat "gind a-prins". Ultimul single de promovare, după apariția clipului "Curgerea Muntelui", este piesa "Taul Fără Fund".

Soilwork

Soilwork lanseaza albumul The Living Infinite

Formația suedeză Soilwork incepe anul 2013 cu un nou album intitulat The Living Infinite. Cel de-al 9-lea material discografic va fi primul dublu album al trupei și este programat spre lansare pe 1 martie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

The Who

The Who lanseaza un nou album live, Live At Hull

Pe 19 noiembrie celebra formatie The Who va lansa albumul Live At Hull. Materialul a fost inregistrat pe 15 februarie 1970 la doar o zi dupa ce trupa a inregistrat celebrul Live At Leeds.


How To Destroy Angels

How to Destroy Angels lansează un nou EP

How To Destroy Angels, noul proiect muzical al lui Trent Reznor (Nine Inch Nails) va lansa în pe 13 noiembrie al doilea EP intitulat An Omen.

John Frusciante

John Frusciante - Mistakes, piesă noua - AUDIO

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.

Sid Wilson (Slipknot)

Slipknot colaborează cu Professor Green

Sid Wilson de la Slipknot a dezvăluit că va colabora cu Professor Green pentru o nouă piesă. Inițial, Professor Green a precizat că a fost abordat de Wilson pentru o... Continuare »

Rock the City 2012

Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în... Continuare »

MESHUGGAH

Meshuggah - Do Not Look Down, piesă nouă (audio)

Suedezii de la Meshuggah au postat online piesa Do Not Look Down. Melodia este inclusă pe albumul Koloss programat la lansare pe 27 martie 2012 via Nuclear Blast. Vorbind despre... Continuare »

O piesă a trupei Meshuggah de pe albumul Koloss? (AUDIO)

Se pare că potrivit iamaleak.com, o piesă a trupei Meshuggah, care face parte din track list-ul albumului Koloss a ajuns la urechile celor care aşteaptă cu nerăbdare luna martie.  Albumul... Continuare »

CLOSE
CLOSE