Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Poze concert Roxette la București pe 17 mai 2015

Trupa Roxette a revenit în România pentru a susține un concert în cadrul turneului ce aniversează 30 de ani de carieră. Per Gessle și Marie Fredriksson au cântat de această dată la Arenele Romane din București, după o ploaie torențială cu grindină. Peste 3000 de fani au rezistat în incinta arenelor urmărind showul de excepție al suedezilor. În deschidere au cântat The Amsterdams, recitalul suedezilor indie-pop Eskobar fiind anulat din cauza vremii. Urmăriți mai jos poze din timpul concertului Roxette.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alex Chelba este Fotograf colaborator la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

 • oacky

  Roxette si masacrul din arena.
  de Cristian Iancu ( fara diacritice)

  A fost odata ca niciodata un concert organizat in Romania 2015, intr-o arena din 1900, toate "bune si frumoase" stat la coada uriasa si dezorganizata la intrare, un suc la 0,5L 7,5 lei , un popcorn 10 lei, unde mai pui ca nu ai voie cu umbrele si ce sa vezi unii aveau umbrele, cum nu stiu.
  Ma repet, toate "bune si frumoase" pana cand cerul se innegreste si incepe a scutura niste picaturi uriase, multimea din arena este linistita, organizatorii aduc pelerine de 0.5 lei si le vand cu 10 lei, unele persoane incearca sa se adaposteasca sub acoperisul arenei, dar ce sa vezi firma de paza nu da voie oamenilor sa urce pentru ca nu au bilet la tribuna.

  Totul pare relativ bine pana cand canalizarea incepe sa refuleze, apa trece usor de glezna, iar suvoai de apa incep sa curga din toate directiile si de sus porneste o piatra, cand zic piatra ma refer cat un om de bibilica, atunci intra in joc INSTINCTUL DE SUPRAVIETUIRE.

  Cum firma de paza nu permite accesul catre partea superioara a arenei si exista o singura iesire din arena, imaginativa sute de oameni disperati si speriati incercand sa iasa pe o poarta lata de 4 metri.

  Pentru mine a fost o imagine apocaliptica, copii plangand pierduti de parinti, persoane in scaune cu rotile rasturnate, oameni calcand pe oameni si claie peste gramada, gangul de iesire se blocheaza deoarece unii au considerat ca este mai bine sa se adaposteasca acolo de ploaie desi apa era rece si cu gheata si depasea glezna.

  Spun cosmarul din arena pentru ca o parte din cei din tribune au reusit sa se adaposteaza de ploaie in acoperis, iar cei de pe arena de jos aproape ca au fost masacrati!

  Multumiri "speciale" : BGS Oficial si EMAGIC

  Eu si sotia mea am fost unii dintre cei norocosi, am reusit sa iesim sa ajungem cu greu la masina printr-un parc inundat cu geizere, am ajuns acasa ne-am schimbat si am revenit la concert.
  Finalul a fost minunat dar am ramas cu un gust amar in gura si cu gandul la aceeia care au fost calcati in picioare!

  SHARE VA ROG!

CLOSE
CLOSE