Urmărește-ne în Social Media

Poze cu The XX în concert la Summer Well 2013

Tinerii din The XX au concertat în prima zi a festivalului Summer Well 2013 ca headlineri. InfoMusic.ro îți oferă fotografii de la concertul lor de sâmbătă, 10 august 2013.

Publicat

pe

Londonezii din The XX au concertat ca headlineri în prima zi a festivalului Summer Well 2013. Tinerii din Wandsworth au format grupul în 2005, dr au debutat abia în august 2009 cu discul “XX”. Grație mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În anul 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul ecranizării Marele Gatsby cu melodia “Together”. În septembrie 2013, The XX va lansa cel de-al 2-lea album, intitulat “Coexist”, cel mai recent single prezentat fiind “Chained”.

Nu rata celelalte galerii foto de la festival: SuedeThe VaccinesGlasvegasEverything EverythingSpectorEugene McGuinnessMichael KiwanukaThe Family RainBlood Red Shoes.

Urmărește galeria de poze cu The XX la Summer Well 2013

Comments