Urmărește-ne în Social Media

Poze de la concertul Grimus si The Mono Jacks din Silver Church

Publicat

pe

Pe 15 noiembrie 2012, scena clubului The Silver Church a fost împărțită de Grimus si The Mono Jacks . Cele 2 concerte au inclus și 2 duete între soliștii celor 2 formații. Urmăriți mai jos o galerie de poze din timpul cântărilor.

"S-a întamplat ceva minunat în seara asta. Dacă m-ar intreba cineva ce ți-a plăcut mai mult...Grimus sau Mono Jacks?, ar fi ca atunci când întrebi un copil pe cine iubesti mai mult, pe mama sau pe tata?". Așa mi-a descris o prietenă concertul din Silver Church.

Tineri și mai puțin tineri, toți cei prezenți au cântat cât au putut de tare și s-au bâțâit fără întrerupere pe muzica celor 2 trupe. Grimus a deschis seara cu un concert unplugged caracterizat de fanii prezenți drept unul excelent. Băieții care în august au deschis show-ul RHCP au înfierbântat atmosfera din Silver Church, făcând inimile fanilor să bată tot mai tare atât cu piesele cunoscute, dar și cu melodia Privește, cântată în premieră în acea noapte de joi.

Concert Grimus si The Mono Jacks in Silver Church pe 15 noiembrie 2012

Concert Grimus in Silver Church pe 15 noiembrie 2012

Nici The Mono Jacks, care au împărțit scena cu prietenii de la Grimus pentru cea de-a 5-a reprezentație “double-bill” din acest an, nu s-au lăsat mai prejos și au ținut lumea în priză până în ultima clipă. De fapt, nimeni nu a stat vreo clipă, oamenii s-a încărcat cu energie pe măsură ce piesele curgeau, iar cele două duete dintre solistul celor de la Grimus și cel de la The Mono Jacks au adus publicul în delir. Fanii s-au întrecut la final în laude, împotrivindu-se să părăsească zonă: "Ați fost excelenți! Mulțumim pentru sufletul dat!"

Duet intre Doru Trascau (The Mono Jacks) si Bogdan Mezofi  (Grimus)

Duet intre Doru Trascau (The Mono Jacks) si Bogdan Mezofi (Grimus)

Galeria foto Grimus si The Mono Jacks in Silver Church

Comments