Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Poze de la concertul Grimus si The Mono Jacks din Silver Church

Pe 15 noiembrie 2012, scena clubului The Silver Church a fost împărțită de Grimus si The Mono Jacks . Cele 2 concerte au inclus și 2 duete între soliștii celor 2 formații.... Continuare »

Pe 15 noiembrie 2012, scena clubului The Silver Church a fost împărțită de Grimus si The Mono Jacks . Cele 2 concerte au inclus și 2 duete între soliștii celor 2 formații. Urmăriți mai jos o galerie de poze din timpul cântărilor.

"S-a întamplat ceva minunat în seara asta. Dacă m-ar intreba cineva ce ți-a plăcut mai mult...Grimus sau Mono Jacks?, ar fi ca atunci când întrebi un copil pe cine iubesti mai mult, pe mama sau pe tata?". Așa mi-a descris o prietenă concertul din Silver Church.

Tineri și mai puțin tineri, toți cei prezenți au cântat cât au putut de tare și s-au bâțâit fără întrerupere pe muzica celor 2 trupe. Grimus a deschis seara cu un concert unplugged caracterizat de fanii prezenți drept unul excelent. Băieții care în august au deschis show-ul RHCP au înfierbântat atmosfera din Silver Church, făcând inimile fanilor să bată tot mai tare atât cu piesele cunoscute, dar și cu melodia Privește, cântată în premieră în acea noapte de joi.

Concert Grimus si The Mono Jacks in Silver Church pe 15 noiembrie 2012

Concert Grimus in Silver Church pe 15 noiembrie 2012

Nici The Mono Jacks, care au împărțit scena cu prietenii de la Grimus pentru cea de-a 5-a reprezentație “double-bill” din acest an, nu s-au lăsat mai prejos și au ținut lumea în priză până în ultima clipă. De fapt, nimeni nu a stat vreo clipă, oamenii s-a încărcat cu energie pe măsură ce piesele curgeau, iar cele două duete dintre solistul celor de la Grimus și cel de la The Mono Jacks au adus publicul în delir. Fanii s-au întrecut la final în laude, împotrivindu-se să părăsească zonă: "Ați fost excelenți! Mulțumim pentru sufletul dat!"

Duet intre Doru Trascau (The Mono Jacks) si Bogdan Mezofi  (Grimus)

Duet intre Doru Trascau (The Mono Jacks) si Bogdan Mezofi (Grimus)

Galeria foto Grimus si The Mono Jacks in Silver Church

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE