Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Lady Gaga în Piața Constituției, București

Lady Gaga a concertat joi seară, 16 august 2012, pentru prima dată în România. Concertul de la București a avut loc în Piața Constituției, adunând în jur de 35.000 de... Continuare »

Lady Gaga a concertat joi seară, 16 august 2012, pentru prima dată în România. Concertul de la București a avut loc în Piața Constituției, adunând în jur de 35.000 de spectatori în fața Casei Poporului. Lady Gaga a urcat pe scenă la ora 20:45 și a cântat în jur de 2 ore, inclusiv la bis. Concertul a constituit un show de proporții cu influențe gotice și accente erotice. Dar mai multe despre spectacol aflați în recenzie. De această dată suntem în măsură să vă prezentăm la cald fotografii realizate din rândul publicului cu un aparat compact Nikon Coolpix S6300, care s-a descurcat foarte bine în context.

Lady Gaga în concert la București

Lady Gaga în concert la București

Vom actualiza galeria în cazul în care vom intra în posesia unor fotografii realizate cu un aparat profesional, invitându-vă să rememorați sau să descoperiți cadre dintr-un show aparte.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE