Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Lady Gaga în Piața Constituției, București

Lady Gaga a concertat joi seară, 16 august 2012, pentru prima dată în România. Concertul de la București a avut loc în Piața Constituției, adunând în jur de 35.000 de... Continuare »

Lady Gaga a concertat joi seară, 16 august 2012, pentru prima dată în România. Concertul de la București a avut loc în Piața Constituției, adunând în jur de 35.000 de spectatori în fața Casei Poporului. Lady Gaga a urcat pe scenă la ora 20:45 și a cântat în jur de 2 ore, inclusiv la bis. Concertul a constituit un show de proporții cu influențe gotice și accente erotice. Dar mai multe despre spectacol aflați în recenzie. De această dată suntem în măsură să vă prezentăm la cald fotografii realizate din rândul publicului cu un aparat compact Nikon Coolpix S6300, care s-a descurcat foarte bine în context.

Lady Gaga în concert la București

Lady Gaga în concert la București

Vom actualiza galeria în cazul în care vom intra în posesia unor fotografii realizate cu un aparat profesional, invitându-vă să rememorați sau să descoperiți cadre dintr-un show aparte.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE