Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Goodbye to Gravity, concert exploziv în Mojo Music Club

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat... Continuare »

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat ZERO GRAVITY TOUR cu un concert la București. Prietenii și fanii adevărați s-au adunat joi, 9 mai, în Mojo Music Club, pentru un concert exploziv, în care băieții au dat tot ce au mai bun. Într-o atmosferă pe cât de specială și intimă, pe atât de incendiară, nimeni nu a stat locului o clipă. Iar timpul s-a scurs parcă mai repede decât la orice alt concert. Asta a fost senzația rockerilor care au cântat, au dansat, au trăit la maxim fiecare piesă și nu au plecat din club fără un autograf sau o fotografie cu membrii trupei. În deschidere, au cântat Mercedes Band din Sf. Gheorghe, care au și-au prezentat cu această ocazie noul album "Cu ochii închiși".

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

"Zero Gravity Tour" a început anul trecut și a cuprins 20 de concerte în 10 ora;e din țară, dar și o prezență la festivalul Summer Breeze Open Air din Germania, unde au ajuns după ce au fost selectați din peste 2000 de formații. Goodbye To Gravity, care a lansat la sfârșitul anului trecut albumul de debut ('Goodbye To Gravity' - produs & mixat de Alex Pascu și masterizat de Jens Bogren), pregătește deja cel de-al doilea material discografic. Asta după ce trupa a filmat deja trei videoclipuri pentru piese de pe primul album.

Galerie foto Goodbye To Gravity

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE