Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Goodbye to Gravity, concert exploziv în Mojo Music Club

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat... Continuare »

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat ZERO GRAVITY TOUR cu un concert la București. Prietenii și fanii adevărați s-au adunat joi, 9 mai, în Mojo Music Club, pentru un concert exploziv, în care băieții au dat tot ce au mai bun. Într-o atmosferă pe cât de specială și intimă, pe atât de incendiară, nimeni nu a stat locului o clipă. Iar timpul s-a scurs parcă mai repede decât la orice alt concert. Asta a fost senzația rockerilor care au cântat, au dansat, au trăit la maxim fiecare piesă și nu au plecat din club fără un autograf sau o fotografie cu membrii trupei. În deschidere, au cântat Mercedes Band din Sf. Gheorghe, care au și-au prezentat cu această ocazie noul album "Cu ochii închiși".

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

"Zero Gravity Tour" a început anul trecut și a cuprins 20 de concerte în 10 ora;e din țară, dar și o prezență la festivalul Summer Breeze Open Air din Germania, unde au ajuns după ce au fost selectați din peste 2000 de formații. Goodbye To Gravity, care a lansat la sfârșitul anului trecut albumul de debut ('Goodbye To Gravity' - produs & mixat de Alex Pascu și masterizat de Jens Bogren), pregătește deja cel de-al doilea material discografic. Asta după ce trupa a filmat deja trei videoclipuri pentru piese de pe primul album.

Galerie foto Goodbye To Gravity

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE