Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO

Goodbye to Gravity, concert exploziv în Mojo Music Club

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat... Continuare »

După ce i-au făcut fericiți pe fanii Goodbye to Gravity din Sf. Gheorghe, Petroșani, Timișoara și Arad, Andrei Găluţ, Alex Pascu, Vlad Telea, Mihai Alexandru și Bogdan Enache au încheiat ZERO GRAVITY TOUR cu un concert la București. Prietenii și fanii adevărați s-au adunat joi, 9 mai, în Mojo Music Club, pentru un concert exploziv, în care băieții au dat tot ce au mai bun. Într-o atmosferă pe cât de specială și intimă, pe atât de incendiară, nimeni nu a stat locului o clipă. Iar timpul s-a scurs parcă mai repede decât la orice alt concert. Asta a fost senzația rockerilor care au cântat, au dansat, au trăit la maxim fiecare piesă și nu au plecat din club fără un autograf sau o fotografie cu membrii trupei. În deschidere, au cântat Mercedes Band din Sf. Gheorghe, care au și-au prezentat cu această ocazie noul album "Cu ochii închiși".

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

Goodbye To Gravity în concert în Mojo Music Club pe 9 mai 2013

"Zero Gravity Tour" a început anul trecut și a cuprins 20 de concerte în 10 ora;e din țară, dar și o prezență la festivalul Summer Breeze Open Air din Germania, unde au ajuns după ce au fost selectați din peste 2000 de formații. Goodbye To Gravity, care a lansat la sfârșitul anului trecut albumul de debut ('Goodbye To Gravity' - produs & mixat de Alex Pascu și masterizat de Jens Bogren), pregătește deja cel de-al doilea material discografic. Asta după ce trupa a filmat deja trei videoclipuri pentru piese de pe primul album.

Galerie foto Goodbye To Gravity

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE