Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Poze concert Beth Hart - București 2015

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de Beth Hart la Sala Palatului din București pe 21 iulie 2015. Două ore și jumătate de festin de blues-rock, 22 de piese în playlist-ul construit după dorințele publicului din România, peste 3000 de oameni în transă, ropote de aplauze încă de la primele piese, lacrimi de emoție și fericire atât pe scenă, cât și în public și o artistă care și-a revărsat talentul, dramele și pasiunea într-un mod unic pe scenă.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Poze cu Esther Niko în deschidere

Andrei Zidăroiu este fotograf colaborator la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

  • Dragos Cristescu

    Imi pare rău că sunt nevoit să vă aduc numai critici la imaginile din concertul extraordinarei Beth Hart. Expresivitatea marei artiste a fost ratată chiar din prima poză expusă, cea în care e cu ochii întredeschiși. Genul ăsta de poză este, așa cum spunem noi fotografii , ”între cadre”. Încadrarea și unghiurile sunt de asemenea, la limita de jos a acceptabilității. Vă invit să aruncați o privire asupra albumelor de fotografii de pe pagina mea de Facebook unde printre multe genuri veți găsi și cele făcute unor mari mule ale jazzului ( Chick Corea, John McLaughlin, Joe Zawinul, Trilok Gurtu) dar și din recenta ediție a Bucharest Jazz Festival unde am dedicat mai multe imagini Luizei Zan, lui Cristian Soleanu, Roy Hargrove. Pentru că iubesc fotografia dar și muzica adevărată , in viitor vă ofer serviciile mele Pro Bono Publicis dar fără cedarea drepturilor de autor. Cu bine. Dragoș Cristescu.

CLOSE
CLOSE