Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Te abonezi la InfoMusic și vezi Bohemian Rhapsody - Câștigă 4 bilete, un tricou oficial și o șapcă

Concursul a expirat!

UPDATE: În urma extragerii, Mihai Sorin Popescu este câștigătorul concursului! Le mulțumim tuturor celor 605 participanți pentru interes și implicare! Vă așteptăm la următoarele concursuri.

Pentru prima dată în istorie, în pelicula "Bohemian Rhapsody" fanii trupei Queen au ocazia să asculte interpretările live din cadrul show-ului incredibil oferit în iulie 1985, la Live Aid, cât și înregistrări rare din studio, pe care artiștii le oferă în premieră publicului.  Filmul poartă semnătura regizorală a lui Bryan Singer, iar în rolul lui Freddie Mercury îl putem vedea pe actorul Rami Malek. Brian May și Roger Taylor au fost consultanți pe partea creativă, echipa unindu-și forțele cu foștii membri ai trupei Queen pentru a construi povestea cât mai aproape de adevăr.

Premiul concursului: 4 bilete Bohemian Rhapsody, un tricou oficial și o șapcă

Premiul concursului: 4 bilete Bohemian Rhapsody, un tricou oficial și o șapcă

"Bohemian Rhapsody", o recunoaștere a legendarei formații Queen, a muzicii lor și a solistului Freddie Mercury, rulează în prezent la cinematografele din toată țara.

RECOMANDARE: Ascultă TOP 30 QUEEN - Cele mai frumoase piese

InfoMusic te invită să participi la un nou concurs: abonează-te sau reconfirmă-ți abonamentul la newsletterul nostru și poți câștiga un premiu special. Acesta cuprinde:

  • 4 invitații la filmul "Bohemian Rhapsody", pentru tine și alți trei prieteni
  • un tricou oficial Bohemian Rhapsody
  • o șapcă Bohemian Rhapsody

Vizionarea filmului va fi programată la Hollywood Multiplex din București Mall (Etaj 2, Calea Vitan 55-59, București 031281), nu mai târziu de 9 decembrie 2018. Tricoul este unisex, mărimea M.

Premiul va fi acordat prin tragere la sorți în după amiaza de 28 noiembrie 2018, după ora 14:00.

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Fiecare newsletter va conține informații utile din actualitatea muzicală, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
28 noiembrie 2018 14:00
Data lansării: 20 noiembrie 2018 17:09
CLOSE
CLOSE