Urmărește-ne în Social Media

clasica

Câștigă o invitație dublă la Havasi Symphonic Concert Show

Publicat

pe

Update: Câștigătoarea invitației duble este Mădălina Ciolacu!

Havasi, cel mai rapid pianist din lume și unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali în România, va reveni la București cu noua sa producție  Havasi Symphonic Concert Show. Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă, într-o ediție specială de Crăciun, care se anunță a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat vreodată în România.

Anul trecut, producția The NEW HAVASI Symphonic Concert Show s-a clasat pe locul 16 în topul muzical BILLBOARD TOP 100 și pe locul 9 în clasamentul Pollstar, publicație de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizări au plasat spectacolul alături de concertele unor mari staruri internaționale precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode sau Linkin Park.

afis-HAVASI-concert-2014

Havasi, pianistul cu 11 discuri de platina, este un compozitor dedicat și un showman de excepție. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul și ideile sale creative, pianistul a construit un stil muzical complet nou, care aduce omagiu muzicii clasice, diversității world music, dar și genului rock, reușind astfel să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert.

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show de la București este organizat de Amphitrion. Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 115 și 375 lei.

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind o invitație dublă la concertul Havasi Symphonic Concert Show. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 16 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending