Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Invitații la concertul IRIS 35 de ani de la Piața Constituției

Concursul a expirat!

IRIS aniversează 35 de ani dedicaţi muzicii pe 22 iunie printr-un concert grandios. Trupa va sărbători alături de prieteni, fani şi colaboratori la Arena Naţională  Piața Constituției din Bucureşti. Dacă eşti fan IRIS, dacă îţi place muzica rock sau dacă vrei să asişti la un concert de calibru internaţional înscrie-te la concursul nostru. Poți urmări și video-interviul oferit de Cristi Minculescu cu prilejul unei conferințe de presă organizate pe această temă.

Concert Iris la Jukebox Venue pe 24 februarie 2012

Concert Iris la Jukebox Venue pe 24 februarie 2012

Înscriindu-te la concursul InfoMusic poţi fi unul dintre cei 8 norocoşi care vor merge la concertul de pe Arena Naţională la Piața Constituției. Trebuie să fii logat ca membru pe site pentru a putea transmite formularul de mai jos şi să te inscrii la newsletterul nostru cu știri din muzică.

Îți place InfoMusic.ro? Dă-ne LIKE pe Facebook!

Concursul se va încheia joi, 21 iunie 2012, ora 14.00. Câștigătorii vor fi desemnați în două tranșe, 4 pe 14 iunie și 4 pe 21 iunie, prin tragere la sorți folosind random.org și ID-ul din baza de date. Multă baftă!


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:

Data lansării: 05 iunie 2012 17:15
 • COSMIN81

  Pentru mine IRIS 35 de ani este concertul anului 2012. Intr-adevar, ar fi trebuit sa aiba loc pe Arena Nationala, fiindca IRIS este Echipa Nationala de Rock a Romaniei. Sunt multi care in ultimul timp au criticat trupa, dar au uitat ca IRIS si, in special, Cristi au fost si sunt simboluri de rezistenta in istoria Romaniei. Atat impotriva comunismului, a unei mentalitati proaste, a ateismului, cat si impotriva playbackului, versurilor manelizate, ritmului melodic lipsa, impotriva iubirii, a lui Dumnezeu, a rockului. IRIS 35 trebuie sa fie o revenire la viata autentica de ROCKER ROMAN care a stiut sa cante Somn bizar, Strada ta, Tot zbor, Valuri, si in vremuri de criza si in vremuri de soare.
  Cristi este, intr-un fel, Tatal nostru spiritual pentru multi.
  LONG LIVE IRIS!
  LONG LIVE CRISTI!
  GOD SAVED CRISTI! GOD SAVED THE KING!
  GOD SAVE THE KING OF ROCK!

CLOSE
CLOSE