Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Câștigă o invitație dublă la concertul MUNGO JERRY de la Hard Rock Cafe

Poster concert Mungo Jerry

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existența formației MUNGO JERRY, va aduce în premieră la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summertime”. InfoMusic oferă o invitație dublă la concert unuia dintre participanții la acest concurs. Pentru înscriere, trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectat în contul de utilizator. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, norocosul urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site.

Concertul va însemna o întâlnire unică cu o legendă a rockului britanic și șansa de a asculta live și alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I'm In Love”, “Let's Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc.

După apariția piesei “In The Summertime” bandul MUNGO JERRY a devenit atât de iubit în Marea Britanie încât a generat “Mungomania”, o forma de manifestare ce a fost descrisa în lucrarea “The Books Of Golden Discs” drept cel mai uluitor și imprevizibil fenomen de pe piața muzicală britanică de la The Beatles și până la anul publicării, 1978. “In The Summertime” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariția pe piață. Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unități vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

VIDEO: MUNGO JERRY - In The Summertime

Două categorii de bilete pentru concertul MUNGO JERRY s-au epuizat deja, vezi informații despre concert și acces în pagina evenimentului pe InfoMusic.

 


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
21 ianuarie 2013 10:00
Data lansării: 16 ianuarie 2013 11:31
CLOSE
CLOSE