Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Câștigă o invitație dublă la concertul MUNGO JERRY de la Hard Rock Cafe

Poster concert Mungo Jerry

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existența formației MUNGO JERRY, va aduce în premieră la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summertime”. InfoMusic oferă o invitație dublă la concert unuia dintre participanții la acest concurs. Pentru înscriere, trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectat în contul de utilizator. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, norocosul urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site.

Concertul va însemna o întâlnire unică cu o legendă a rockului britanic și șansa de a asculta live și alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I'm In Love”, “Let's Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc.

După apariția piesei “In The Summertime” bandul MUNGO JERRY a devenit atât de iubit în Marea Britanie încât a generat “Mungomania”, o forma de manifestare ce a fost descrisa în lucrarea “The Books Of Golden Discs” drept cel mai uluitor și imprevizibil fenomen de pe piața muzicală britanică de la The Beatles și până la anul publicării, 1978. “In The Summertime” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariția pe piață. Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unități vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

VIDEO: MUNGO JERRY - In The Summertime

Două categorii de bilete pentru concertul MUNGO JERRY s-au epuizat deja, vezi informații despre concert și acces în pagina evenimentului pe InfoMusic.

 


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
21 ianuarie 2013 10:00
Data lansării: 16 ianuarie 2013 11:31
CLOSE
CLOSE