Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Câștigă una din cele 5 invitații la concertul Tarja Turunen

Tarja Turunen

Tarja Turunen (Foto: www.facebook.com)

Fosta voce Nightwish, Tarja Turunen se întoarce la București pe 11 aprilie. După cum bine știți, solista va susține un concert la Sala Palatului. Evenimentul face parte din turneul "Beauty and the beat tour 2013" și va aduce pe scenă peste 70 de instrumentiști, membri ai unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topuri. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă. După plecarea din Nightwish, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice. Ultimul concert susținut în capitală a avut loc pe 25 ianuarie 2012 - citeste recenzia concertului.

InfoMusic vine în întâmpinarea fanilor de rock metal simfonic, oferind prin concurs 5 invitații simple la concertul Tarja Turunen de pe 11 aprilie 2012 de la Sala Palatului. Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia urmând să fie contactați telefonic și anunțați pe site după încheierea înscrierilor.

Formular de concurs

Prețurile biletelor la concertul solistei Tarja Turunen încep de la 90 de lei. Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
09 aprilie 2013 15:00
Data lansării: 05 aprilie 2013 12:19

Informații despre eveniment:

 • ioniche-daniela-iuliana

  Cine a castigat invitatiile ?

 • Luntraru

  cine-s castigatorii?

  • Vremeroiu

   chiar, castigatorii?!?

  • InfoMusic

   In cazul fiecărui concurs, linkul este afişat in prima parte a paginii, in locul termenului de înscriere

 • COMARNESCU

  O minunata voce, un tobosar exceptional impreuna cu o orchestra simfonica = THE BEST CONCERT LIVE!

 • ioniche-daniela-iuliana

  Mi-as dori tare mult sa merg la acest concert si sper sa am noroc .Nu am fost niciodata la un asa concert simfonic ! Mersi si felicitari ca v-ati gandit si la cei care nu au pozibilitati finaciare sa ia bilet .

 • Jipa

  Va multumesc pentru sansa de a participa la concurs. Ca fiecare, mi-as dori mult sa ajung in sala la concert. Asta depinde numai de bafta. Bafta va urez si voua, celor ce administrati site-ul

 • Constantin

  Vreau si eu sa castig o invitatie !

CLOSE
CLOSE