BTLIVE - Concert Implant pentru refuz
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018

Câștigă una din cele 3 invitații duble la Violetta Live și un set Disney

Concursul a expirat!

UPDATE: Au fost extrase cele 3 câștigătoare:

 1. Andreea Antonescu
 2. Radovici Miruna Ana-Maria
 3. Ioana Niculae

Pe 2 septembrie 2015, turneul internațional Violetta Live va ajunge în Piața Constituției din București. Show-ul va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violetta.

afis-violetta-live-2015

Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Concertul va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

InfoMusic.ro vă propune concursul mult așteptat de fanii Violettei! Vom oferi trei invitații duble la concertul Violetta Live și câte un pachet de materiale promoționale Disney (lanyard și portofel pentru bilet, bandană, un carton Violetta pe care se poate scrie un mesaj către Violetta, ce poate fi afișat la concert). Pentru a participa la concurs, trebuie să vă abonați la newsletterul InfoMusic.ro completând formularul de mai jos.

Pachetul de promoționale Disney

Pachetul de promoționale Disney

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic pentru comunicarea informațiilor necesare. Fiecare dintre cei trei câștigători va primi câte o invitație dublă la concertul Violetta Live și câte un pachet de materiale Disney.

Notă: Fiecare newsletter conține informații utile din partea noastră și vă asigură posibilitatea dezabonării, în cazul în care veți dori acest lucru ulterior.Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
31 august 2015 14:00
Data lansării: 24 august 2015 15:53
 • Valentina

  M-am inscris si eu si as vrea sa vad cine a castigat,deci cine?

  • infomusicro

   Cele trei câștigătoare au fost publicate (update in deschiderea articolului)

 • antonia andrei

  buna sunt Antonia si imi doresc enorm de mult sa ma duc la concertul Violetta fiindca eu sunt fana ei si am crescut alaturi de ea. De fiecare data cand este un concert toti copiii se duc numai eu nu fiindca eu nu sunt la fel de bogata ca si ei ,dar imi doresc sa particip la concert pentru ca eu nu am fost la niciunul si mai ales imi place la nebunie de violetta . Sper sa ma alegeti pe mine.

  • Valentina

   Te inteleg,dar cine a castigat?

 • Maria-Alexia Radu

  Buna ziua ma numesc Alexia si sunt o mare fana a fenomenului Violeta.Toata garderopa mea si rechizitele mele sunt cu idolul meu Violeta .As fii foarte fericita daca ma-ti allege pentru concurs mi sar indeplini visul de a o vedea live pe Violeta.

 • Gleveseanu maria denisa

  Buna numele meu este Denisa mi-as dori sa castig aceste bilete deoarece sunt o fana imfocata violetta si ar fi nu stiu wow sa o vad live cum canta si cum danseaza ar fi o mare oportunitate pentru mine sa imi vad idolul cum canta si cum danseaza si de pe locul meu sa cant si eu cu ea ar fi cea mai mare bucurie pentru mine !! Multumesc frumos !!!

 • stefan aura

  Ziua buna!!! Imi doresc enorm de mult sa castig pentru fetita mea Briana care are 7 anisori si este cel mai mare fan Violetta......o iubeste enorm si ar fii cel mai frumos cadou de ziua ei, care este tot in septembrie.Va multumesc!!!

 • VanVioNb1

  bunaaaa.vreau sa fac cunostiinta cu tine VanVioNb1.pari super coool bafta la concurssss :x

 • VanVioNb1

  deabea astept sa castig.Vio te iubesc,fana ta nb1

CLOSE
CLOSE