Urmărește-ne în Social Media

electronica

Câștigă una din cele 2 invitații duble la The Mission 18 Years Anniversary

Publicat

pe

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt: Chircuși Bianca Maria și Florescu Petria. Fiecare primește câte o invitație dublă la party. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!

The Mission celebrează 18 ani de când se pierde în muzică pentru magia din ea!  Luciano, Dennis Ferrer, Michel Cleis și Ada Kaleh vin la The Mission 18 Years Anniversary, la Romexpo (Pavilion C6), vineri noapte, pe 16 noiembrie 2018.  Mai multe detalii despre bilete și program găsiți în agenda InfoMusic.

InfoMusic îți oferă ocazia de a câștiga una din cele 2 invitații duble la această petrecere, în urma completării formularului de mai jos, în cadrul campaniei de (re)abonare la newsletterul nostru periodic cu știri și concerte. Invitația va fi acordată prin tragere la sorți în după amiaza de 15 noiembrie 2018, după ora 14:00.

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Fiecare newsletter va conține informații utile din actualitatea muzicală, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării.

PUBLICITATE
Comentează

Trending