Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Câștigă un CD și un tricou oficial Kendrick Lamar - “Damn.”

Concursul a expirat!

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt Tudor Leva, din Sibiu și Elena Drăgoi din Brașov. Felicitări!

InfoMusic lansează un nou concurs adresat de această dată fanilor lui Kendrick Lamar. În luna aprilie, rapper-ului american a lansat albumul “Damn.”, care a debutat pe primul loc în Billboard 200, devenind cel de-al treilea material semnat Kendrick care se clasează pe prima poziție în topul din Statele Unite. Mai mult, la sfârșitul lunii mai, “Damn.” a primit discul de platină pentru vânzări din partea RIAA (Recording Industry Association of America).

Vă invităm să participați la concurs pentru a câștiga unul din cele două pachete Kendrick Lamar - “Damn.”, formate dintr-un tricou oficial și albumul în format CD. Trebuie să completați formularul de mai jos, ce implică să ne urmăriți pagina de Facebook și să vă (re)abonați la newsletterul nostru cu știri. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Perioada de înscrieri se va încheia pe 3 august 2017 la ora 14.00.

Tricou oficial și CD Kendrick Lamar - DAMN.

Tricou oficial și CD Kendrick Lamar - DAMN.

Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Tentativele de fraudă vor fi descalificate, fiind permisă o singură participare per email/telefon.

RECOMANDARE: Nominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend

Albumul “Damn.” conține 14 piese, primele single-uri extrase fiind “Humble”, “DNA”, “Loyalty” (feat Rihanna) și “Element”. Kendrick a colaborat cu producători ca Anthony Tiffith, Sounwave, DJ Dahi, Mike Will Made It si Ricci Riera, James Blake, Steve Lacy, The Alchemist. Albumul poate fi ascultat sau cumpărat de aici.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
03 august 2017 14:00
Data lansării: 28 iulie 2017 15:45
CLOSE
CLOSE