Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Câștigă un CD și un tricou oficial Kendrick Lamar - “Damn.”

Concursul a expirat!

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt Tudor Leva, din Sibiu și Elena Drăgoi din Brașov. Felicitări!

InfoMusic lansează un nou concurs adresat de această dată fanilor lui Kendrick Lamar. În luna aprilie, rapper-ului american a lansat albumul “Damn.”, care a debutat pe primul loc în Billboard 200, devenind cel de-al treilea material semnat Kendrick care se clasează pe prima poziție în topul din Statele Unite. Mai mult, la sfârșitul lunii mai, “Damn.” a primit discul de platină pentru vânzări din partea RIAA (Recording Industry Association of America).

Vă invităm să participați la concurs pentru a câștiga unul din cele două pachete Kendrick Lamar - “Damn.”, formate dintr-un tricou oficial și albumul în format CD. Trebuie să completați formularul de mai jos, ce implică să ne urmăriți pagina de Facebook și să vă (re)abonați la newsletterul nostru cu știri. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Perioada de înscrieri se va încheia pe 3 august 2017 la ora 14.00.

Tricou oficial și CD Kendrick Lamar - DAMN.

Tricou oficial și CD Kendrick Lamar - DAMN.

Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Tentativele de fraudă vor fi descalificate, fiind permisă o singură participare per email/telefon.

RECOMANDARE: Nominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend

Albumul “Damn.” conține 14 piese, primele single-uri extrase fiind “Humble”, “DNA”, “Loyalty” (feat Rihanna) și “Element”. Kendrick a colaborat cu producători ca Anthony Tiffith, Sounwave, DJ Dahi, Mike Will Made It si Ricci Riera, James Blake, Steve Lacy, The Alchemist. Albumul poate fi ascultat sau cumpărat de aici.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
03 august 2017 14:00
Data lansării: 28 iulie 2017 15:45
CLOSE
CLOSE