BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018

Câștigă un abonament la ROCK THE CITY 2013

Rock the City 2013 va avea loc pe 27 și 28 iulie, la Romexpo. Ediția din acest an a festivalului rock îi readuce pe scena din București pe nemții de la Rammstein, care au făcut senzație în 2010 la Sonisphere. Trupa de tanz-metal a câștigat și mai mulți fani în România, iar anul acesta le va oferi un show nou. Alături de Rammstein, festivalul mai reunește concertele Bullet For My ValentineTrivium, Enslaved, Heaven Shall Burn, Rezident EX. Biletele sunt disponibile online pe Eventim.ro, abonamentele costând de la 143,78 lei la 213 lei, contigentul VIP de 479,25 lei fiind epuizat.

Rammstein - Let There Be Light

Rammstein - Let There Be Light

InfoMusic oferă prin concurs un abonament la festivalul ROCK THE CITY 2013. Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site după încheierea înscrierilor.

Formular de concurs


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
22 iulie 2013 17:00
Data lansării: 13 iulie 2013 09:28

Informații despre eveniment:

 • perse

  bafta tuturor.cand se anunta castigatorul?

 • emesemate

  Rammstein "rocks" :) Va fi un concert de mama focului ...à propos --> foc și pirotehnică - trupa este unică pe lume datorită acestor elemente de show ... Hai să ne simțim bineeee la acest festival....Succes tuturor participanților ;)

 • geanga

  rock sange si ura :)

 • paularotaru

  Ar fi un cadou de vis...mai ales ca la distanta de 3 zile e ziua mea :) Fingers crossed!

 • razvanrock68

  Mi-as dori sa merg la acest festival...

 • mariarockerita

  ABIA ASTEPT FESTIVALUL "ROCK THE CITY", MAI ALES RAMMSTEIN SI ENSLAVED. ROCK FOREVER!!! \m/ \m/ \m/

 • remus-caius

  Imi doresc tare mult sa merg la concert. Rammstein rules!!!!

CLOSE
CLOSE