Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

Câștigă un abonament la Burgerfest 2019

Publicat

pe

Cea de-a cincea ediție Burgerfest, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 10 și 12 mai, la deja cunoscuta locație, Verde Stop. Burgerfest 2019 invită publicul să "burgărească" cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj sau Timișoara.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Anul acesta line-up-ul îi cuprinde pe Vița de Vie, ROA, OCS, Les Elephants Bizarres și Jurjak. Mai multe detalii despre program găsiți în agenda InfoMusic.

InfoMusic îți oferă ocazia de a câștiga un abonament dublu la acest eveniment, în urma completării formularului de mai jos, în cadrul campaniei de (re)abonare la newsletterul nostru periodic cu știri și concerte. Invitația va fi acordată prin tragere la sorți în prima parte a zilei de vineri, 10 mai 2019, după ora 11:45. Câștigătorul va fi contactat prin email, abonamentul îi va fi livrat în format electronic.

UPDATE: În urma extragerii, ANA MARIA CIRJALIU câștigă abonamentul dublu. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Invitația nu este transmisibilă, fiind valabilă doar la prezentarea la concert a câștigătorului desemnat. Fiecare newsletter va conține informații utile din actualitatea muzicală, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării.

Trending