Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Câștigă tricourile oficiale și invitații duble la filmul ALITA: Îngerul Războinic

Concursul a expirat!

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt Andreea Avram și Florin Ovidiu Ene.

Filmul "ALITA: Îngerul Războinic" ("ALITA: Battle Angel") este produs de binecunoscuții cineaști James Cameron ("Avatar") - acum și în calitate de scenarist - și Robert Rodriguez ("Sin City") - care și regizează pelicula. Rosa Salazar îi împrumută vocea Alitei, iar Christoph Waltz joacă rolul lui Ido, medicul care o adoptă pe mica luptătoare, cu corp de cyborg. Protagonista se trezește într-o lume necunoscută din viitor. Cu ajutorul noului ei prieten Hugo, (Keean Johnson), care o ajută să își recapete memoria, ea va lupta pentru salvarea orașului de forțele răului.

ALITA: Ingerul Razboinic

ALITA: Ingerul Razboinic

RECOMANDARE: Piesa "Swan Song" interpretată de Dua Lipa se regăsește pe coloana sonoră a filmului. Videoclipul este regizat de către Floria Sigismondi, care a dorit să abordeze tema auto descoperirii.

Poți vedea filmul în avanpremieră! InfoMusic te invită să participi la un nou concurs pentur a câștiga unul din cele două premii speciale, prin reconfirmarea abonării la newsletter:

  • o invitație dublă la filmul Alita: Battle Angel
  • 2 tricouri oficiale Alita: Battle Angel (câte 2 per câștigător)

Cele 4 invitații la film (câte 2 per câștigător) sunt valabile doar la avanpremiera programată la Grand Cinema & More - Sala 1 din Băneasa Shopping City, pe 12 februarie 2019. Evenimentul va începe la ora 19:00, iar proiecția filmului la 20:00. Tricourile vor fi acordate la recepția evenimentului, acestea sunt unisex, mărimea M.

 

Premiul va fi acordat prin tragere la sorți în după amiaza de 11 februarie 2018, până la ora 16:00.

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site (chiar în această pagină). Câștigătorul va fi anunțat în ziua terminării perioadei de înscriere. Fiecare newsletter va conține informații utile din actualitatea muzicală, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
11 februarie 2019 16:00
Data lansării: 11 februarie 2019 01:19
CLOSE
CLOSE