Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Câștigă setul de premii speciale pentru fanii MANOWAR

Lansarea unui nou album MANOWAR merită sărbătorită în cel mai pur stil heavy metal! Castiga un set de premii speciale - tricou, EP si patch - si vino pe 24 noiembrie, în clubul Fire la MANOWAR Release Party.

Publicat

pe

Setul de premii speciale Manowar
Setul de premii speciale Manowar

Lansarea unui nou album MANOWAR merită sărbătorită în cel mai pur stil heavy metal! Exact acest lucru se va petrece pe 24 noiembrie, în clubul Fire. Accesul va fi liber la Release Party, iar InfoMusic vrea să-ți crească pofta de rock oferindu-ți un set de produse speciale MANOWAR. Este vorba de un tricou personalizat MANOWAR, un EP și un patch.

Setul de premii speciale Manowar

Setul de premii speciale Manowar

Dacă ai cont de utilizator pe site, completează formularul de mai jos intrând în cursa pentru setul MANOWAR. Condiția de bază e să îți confirmi abonamentul la newsletterul cu știri din muzica.

Câștigătorul vor fi ales aleatoriu prin random.org și va fi anunțat pe site și telefonic imediat după încheierea înscrierilor.

Metal și multe premii la MANOWAR Release Party

În spiritul momentului, toți cei care vor trece pragul clubului Fire, având asupra lor cel puțin un produs oficial MANOWAR vor fi înscriși automat la tombola ce are ca miză o chitară Lag Imperator L66, oferită de Muzica Store.

Cei care au chef să petreacă până în zori, pe riffurile MANOWAR, să „înfrunte” „The Lord Of Steel”, să se lase pradă headbangingului și să dea curs provocărilor-concurs sunt așteptați în Fire începând cu ora 19.00. Afla detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Invitatul special al serii va fi TROOPER. Acest release party se înscrie într-o serie de manifestări organizate în întreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al 12-lea album de studio MANOWAR. Evenimente similare s-au întâmplat deja în Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria și Bulgaria. Mai mult, trupa ar putea reveni anul viitor în România, află detalii despre concertele MANOWAR din 2013.

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending