Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Câștigă setul de premii speciale pentru fanii MANOWAR

Concursul a expirat!

Lansarea unui nou album MANOWAR merită sărbătorită în cel mai pur stil heavy metal! Exact acest lucru se va petrece pe 24 noiembrie, în clubul Fire. Accesul va fi liber la Release Party, iar InfoMusic vrea să-ți crească pofta de rock oferindu-ți un set de produse speciale MANOWAR. Este vorba de un tricou personalizat MANOWAR, un EP și un patch.

Setul de premii speciale Manowar

Setul de premii speciale Manowar

Dacă ai cont de utilizator pe site, completează formularul de mai jos intrând în cursa pentru setul MANOWAR. Condiția de bază e să îți confirmi abonamentul la newsletterul cu știri din muzica.

Câștigătorul vor fi ales aleatoriu prin random.org și va fi anunțat pe site și telefonic imediat după încheierea înscrierilor.

Metal și multe premii la MANOWAR Release Party

În spiritul momentului, toți cei care vor trece pragul clubului Fire, având asupra lor cel puțin un produs oficial MANOWAR vor fi înscriși automat la tombola ce are ca miză o chitară Lag Imperator L66, oferită de Muzica Store.

Cei care au chef să petreacă până în zori, pe riffurile MANOWAR, să „înfrunte” „The Lord Of Steel”, să se lase pradă headbangingului și să dea curs provocărilor-concurs sunt așteptați în Fire începând cu ora 19.00. Afla detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Invitatul special al serii va fi TROOPER. Acest release party se înscrie într-o serie de manifestări organizate în întreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al 12-lea album de studio MANOWAR. Evenimente similare s-au întâmplat deja în Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria și Bulgaria. Mai mult, trupa ar putea reveni anul viitor în România, află detalii despre concertele MANOWAR din 2013.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:

Data lansării: 16 noiembrie 2012 14:39
CLOSE
CLOSE