Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Câștigă setul de premii speciale pentru fanii MANOWAR

Concursul a expirat!

Lansarea unui nou album MANOWAR merită sărbătorită în cel mai pur stil heavy metal! Exact acest lucru se va petrece pe 24 noiembrie, în clubul Fire. Accesul va fi liber la Release Party, iar InfoMusic vrea să-ți crească pofta de rock oferindu-ți un set de produse speciale MANOWAR. Este vorba de un tricou personalizat MANOWAR, un EP și un patch.

Setul de premii speciale Manowar

Setul de premii speciale Manowar

Dacă ai cont de utilizator pe site, completează formularul de mai jos intrând în cursa pentru setul MANOWAR. Condiția de bază e să îți confirmi abonamentul la newsletterul cu știri din muzica.

Câștigătorul vor fi ales aleatoriu prin random.org și va fi anunțat pe site și telefonic imediat după încheierea înscrierilor.

Metal și multe premii la MANOWAR Release Party

În spiritul momentului, toți cei care vor trece pragul clubului Fire, având asupra lor cel puțin un produs oficial MANOWAR vor fi înscriși automat la tombola ce are ca miză o chitară Lag Imperator L66, oferită de Muzica Store.

Cei care au chef să petreacă până în zori, pe riffurile MANOWAR, să „înfrunte” „The Lord Of Steel”, să se lase pradă headbangingului și să dea curs provocărilor-concurs sunt așteptați în Fire începând cu ora 19.00. Afla detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Invitatul special al serii va fi TROOPER. Acest release party se înscrie într-o serie de manifestări organizate în întreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al 12-lea album de studio MANOWAR. Evenimente similare s-au întâmplat deja în Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria și Bulgaria. Mai mult, trupa ar putea reveni anul viitor în România, află detalii despre concertele MANOWAR din 2013.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
10 aprilie 2021 21:23
Data lansării: 16 noiembrie 2012 14:39
CLOSE
CLOSE