Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Câștigă o invitație dublă la DJ SHARAM JEY

Concursul a expirat!

DJ SHARAM JEY vine cu un show extraordinar pe 21 februarie 2015, la The Ark București, ora 22:00. DJ SHARAM JEY a pornit la începutul anilor ’90. A produs două albume de studio și diverse alte mix-compilations, în total peste 100 de lansări realizate împreună cu unele dintre cele mai cunoscute Record Labels: KING KONG RECORDS, PLUS NERVOUS RECORDS, OFF RECORDS și multe altele.

Dj Sharam Jey

Dj Sharam Jey

Alături de SHARAM JEY, vor participa: ADRIAN EFTIMIE și MOONSOUND, nume cunoscute ale scenei electro bucureștene. Warm-up & after: RADU CRISAN & RADU MISCHIE (DJ rezidenți Madame Pogany).

InfoMusic îți propune un concurs ce are ca premiu o invitație dublă la show-ul lui  DJ SHARAM JEY. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care te abonezi la newsletter. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 16 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site.

Formular de participare

Evenimentul cu DJ SHARAM JEY este organizat de Madame Pogany.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
21 februarie 2015 11:00
Data lansării: 20 februarie 2015 13:10

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE