Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Câștigă o invitație dublă la concertul TRAVKA din Control pe 17 octombrie 2013

Concursul a expirat!

UPDATE: Vasile Carmen este câștigătoarea în urma tragerii la sorți.

Pe data de 17 octombrie trupa TRAVKA pornește un nou turneu prin România. George Gâdei, Alexei Țurcan, Misha Gâlca, Sorin Erhan și Cristian Chirodea ridică iar OKEANul după locuri calde și pline cu oameni frumoși. O primă lecție de rock în limba româna va putea fi parcursă împreună cu ei în Club Control din București.  Fanii sunt așteptați la concert joi, pe 17 octombrie, de la ora 21.00, iar InfoMusic le propune un concurs rapid, oferind o invitație pentru două persoane. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Afisul concertul TRAVKA din Control pe 17 octombrie 2013

Afisul concertul TRAVKA din Control pe 17 octombrie 2013

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și prin email, apoi anunțat pe site. Câștigătorul va fi validat pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
17 octombrie 2013 11:00
Data lansării: 15 octombrie 2013 14:50

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE