Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Câștigă o invitație dublă la concertul Kosheen din Club Panic

Concursul a expirat!

InfoMusic te invită la un concurs ce are ca premiu o invitație dublă la concertul KOSHEEN din Club Panic de pe 13 octombrieKOSHEEN este un trio unit de dragostea pentru rock, hip-hop, jazz, drum'n'bass și folk. De la formarea lor în anii '90, cei trei membri KOSHEEN au demonstrat că succesul nu trebuie să vină în termenii dictați de alții. Printr-o fuziune a vocii cântăreței Sian Evans cu electronica întunecată a lui Darren Decoder și Markee Substance, KOSHEEN au creat melodii prin care sunetul spune o poveste, în același mod în care o fac și versurile, iar limitele muzicale sunt depășite și provocate în permanență.

Printre hiturile celor trei se numără "Hide U" (locul 6 în Marea Britanie), "Catch"(locul 15) și "Hungry" (locul 13). Melodia "Hide U" a câștigat "Best Remix" la Muzik Dance Awards și Record of The Year la Dancestar USA Awards în Miami. Vă invităm să o ascultați mai jos.

Câștigă invitația la KOSHEEN live

Pentru a obține invitația pusă la bătaie, trebuie să completați formularul prin care vă (re)abonați la newsletterul nostru cu știri din muzică. Concursul se adresează exclusiv celor care au un cont de utilizator pe site-ul nostru. Concursul se va încheia pe 12 octombrie la ora 11.00. Câștigătorul va fi tras la sorți (extras cu random.org) și anunțat telefonic și pe site. El va putea merge la concert însoțit de încă o persoană.

Un bilet la KOSHEEN live costa 35 de lei și poate fi rezervat doar prin email la rezervari [at] panic-club.ro. Pentru detalii locație, accesați pagina concertului din agenda InfoMusic. Află mai multe informații despre trupa KOSHEEN.

VIDEO KOSHEEN - Hide U


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
10 aprilie 2021 21:48
Data lansării: 09 octombrie 2012 23:35
CLOSE
CLOSE