Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Câștigă o invitație dublă la concertul Kosheen din Club Panic

Concursul a expirat!

InfoMusic te invită la un concurs ce are ca premiu o invitație dublă la concertul KOSHEEN din Club Panic de pe 13 octombrieKOSHEEN este un trio unit de dragostea pentru rock, hip-hop, jazz, drum'n'bass și folk. De la formarea lor în anii '90, cei trei membri KOSHEEN au demonstrat că succesul nu trebuie să vină în termenii dictați de alții. Printr-o fuziune a vocii cântăreței Sian Evans cu electronica întunecată a lui Darren Decoder și Markee Substance, KOSHEEN au creat melodii prin care sunetul spune o poveste, în același mod în care o fac și versurile, iar limitele muzicale sunt depășite și provocate în permanență.

Printre hiturile celor trei se numără "Hide U" (locul 6 în Marea Britanie), "Catch"(locul 15) și "Hungry" (locul 13). Melodia "Hide U" a câștigat "Best Remix" la Muzik Dance Awards și Record of The Year la Dancestar USA Awards în Miami. Vă invităm să o ascultați mai jos.

Câștigă invitația la KOSHEEN live

Pentru a obține invitația pusă la bătaie, trebuie să completați formularul prin care vă (re)abonați la newsletterul nostru cu știri din muzică. Concursul se adresează exclusiv celor care au un cont de utilizator pe site-ul nostru. Concursul se va încheia pe 12 octombrie la ora 11.00. Câștigătorul va fi tras la sorți (extras cu random.org) și anunțat telefonic și pe site. El va putea merge la concert însoțit de încă o persoană.

Un bilet la KOSHEEN live costa 35 de lei și poate fi rezervat doar prin email la rezervari [at] panic-club.ro. Pentru detalii locație, accesați pagina concertului din agenda InfoMusic. Află mai multe informații despre trupa KOSHEEN.

VIDEO KOSHEEN - Hide U


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
16 ianuarie 2021 19:37
Data lansării: 09 octombrie 2012 23:35
CLOSE
CLOSE