Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Câștigă o invitație dublă la concertul EMIL din Club Panic

Concursul a expirat!
Poster concert EMIL in Panic pe 16 martie 2013

Concert EMIL in club Panic pe 16 martie 2013

E.M.I.L dă cu panică pe 16 martie, în Panic Club! Va fi primul concert al băieților punkiști pe 2013, așa că se va lăsa sigur cu mult rom și vanilie. "Bomba" va fi detonată după ora 22:00, printr-un mix de punk și rock alternativ, condimentat cu ceva mișcare și bassuri tremurătoare, în stilul caracteristic. “Supradoza de vise” vă poate lua pe nepregătite, odată cu toate cele “1000 de dorințe” care vor face crowd surfing pe deasupra capetelor voastre. Fanii știu că trupa împlinește 10 ani de la primul “Cocktail Verde” pe care l-au băut împreună.

InfoMusic oferă prin concurs o invitație dublă la concertul de sâmbătă seara din Club Panic!  Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site după încheierea înscrierilor.

Pentru a păstra suspansul revederii cu E.M.I.L., Mira va deschide seara. Mira este originară din Texas , a studiat cu atenție pianul, iar muzica sa are profunde influențe folk. Foarte cunoscută prin modul în care combina instrumentalul cu vocalul în melodiile ei, Mira va încălzi atmosfera pe 16 martie.

Formular de concurs


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
15 martie 2013 17:00
Data lansării: 14 martie 2013 14:07

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE