Urmărește-ne în Social Media

rock

Câștigă o invitație dublă la concertul EMIL din Club Panic

Publicat

pe

Poster concert EMIL in Panic pe 16 martie 2013
Poster concert EMIL in Panic pe 16 martie 2013
Poster concert EMIL in Panic pe 16 martie 2013

Concert EMIL in club Panic pe 16 martie 2013

E.M.I.L dă cu panică pe 16 martie, în Panic Club! Va fi primul concert al băieților punkiști pe 2013, așa că se va lăsa sigur cu mult rom și vanilie. "Bomba" va fi detonată după ora 22:00, printr-un mix de punk și rock alternativ, condimentat cu ceva mișcare și bassuri tremurătoare, în stilul caracteristic. “Supradoza de vise” vă poate lua pe nepregătite, odată cu toate cele “1000 de dorințe” care vor face crowd surfing pe deasupra capetelor voastre. Fanii știu că trupa împlinește 10 ani de la primul “Cocktail Verde” pe care l-au băut împreună.

InfoMusic oferă prin concurs o invitație dublă la concertul de sâmbătă seara din Club Panic!  Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site după încheierea înscrierilor.

Pentru a păstra suspansul revederii cu E.M.I.L., Mira va deschide seara. Mira este originară din Texas , a studiat cu atenție pianul, iar muzica sa are profunde influențe folk. Foarte cunoscută prin modul în care combina instrumentalul cu vocalul în melodiile ei, Mira va încălzi atmosfera pe 16 martie.

Formular de concurs

PUBLICITATE
Comentează

Trending