Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Câștigă o invitație dublă la concertul Delilah

UPDATE: Câștigătoarea concursului a fost Sarmiza Dobre.

Cântăreața londoneză Delilah va concerta la București vineri, 21 martie 2014, în Atelierul de Productie. Dincolo de munca de studio, Delilah s-a remarcat prin prestațiile ei live, fiind invitată să deschidă concertele din turneul Chase & Status precum și o serie de show-uri pentru celebrul Prince. Primul ei turneu ca main act a avut loc în primăvara anului 2012, culminând cu un duet alături de Emeli Sande în cadrul MTV's Brand New pe scena clubului londonez KOKO. Delilah a fost portretizată ca fiind legatura lipsă dintre Sade și The XX, în timp ce stilul ei nonconformist și fresh este descris ca un mix sofisticat de R&B atmosferic, trip-hop si electronic pop, printre influentele muzicale regăsite în creațiile sale numărându-se Buena Vista Social Club, Portishead, Ella Fitzgerald, Nine Inch Nails,Chaka Khan, Aaliyah și Alanis Morissette.

afis-delilah-concert-party-deck-21-martie-2014-

Recomandare: Citește interviul cu Delilah

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind o invitație dublă la concertul Delilah de la Atelierul de Producție. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site. Câștigătorul va fi validat pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Biletele la concertul Delilah costă 50 lei dacă sunt cumpărate în avans, 60 de lei la intrarea la concertul din Atelierul de Producție.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
20 martie 2014 14:00
Data lansării: 18 martie 2014 21:50

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE