Urmărește-ne în Social Media

rock

Câștigă o invitație dublă la concertul Delilah

Publicat

pe

Delilah
Delilah

UPDATE: Câștigătoarea concursului a fost Sarmiza Dobre.

Cântăreața londoneză Delilah va concerta la București vineri, 21 martie 2014, în Atelierul de Productie. Dincolo de munca de studio, Delilah s-a remarcat prin prestațiile ei live, fiind invitată să deschidă concertele din turneul Chase & Status precum și o serie de show-uri pentru celebrul Prince. Primul ei turneu ca main act a avut loc în primăvara anului 2012, culminând cu un duet alături de Emeli Sande în cadrul MTV's Brand New pe scena clubului londonez KOKO. Delilah a fost portretizată ca fiind legatura lipsă dintre Sade și The XX, în timp ce stilul ei nonconformist și fresh este descris ca un mix sofisticat de R&B atmosferic, trip-hop si electronic pop, printre influentele muzicale regăsite în creațiile sale numărându-se Buena Vista Social Club, Portishead, Ella Fitzgerald, Nine Inch Nails,Chaka Khan, Aaliyah și Alanis Morissette.

afis-delilah-concert-party-deck-21-martie-2014-

Recomandare: Citește interviul cu Delilah

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind o invitație dublă la concertul Delilah de la Atelierul de Producție. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta fiind contactat telefonic și anunțat pe site. Câștigătorul va fi validat pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Biletele la concertul Delilah costă 50 lei dacă sunt cumpărate în avans, 60 de lei la intrarea la concertul din Atelierul de Producție.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending