Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Câștigă o invitație dublă la concertul BERE GRATIS din Hard Rock Cafe

Joi, 28 martie 2013, trupa BERE GRATIS va susține un concert extraordinar în Hard Rock Cafe. Recent, formația a lansat “Fiecare sărut ține o viață” - un single nou extras de pe albumul “În fața ta”. Piesa va face parte cu siguranță din setlistul de joi seară. InfoMusic oferă prin concurs o invitație dublă la acest concert.

Mihai Georgescu în timpul concertului Bere Gratis de la TNB (2012)

Mihai Georgescu în timpul concertului Bere Gratis de la TNB (2012)

Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți folosind random.org, acesta urmând să fie contactat telefonic și anunțat pe site după încheierea înscrierilor.

Formular de concurs

Videoclip oficial: BERE GRATIS -

Biletele la concertul Bere Gratis au următoarele prețuri, în funcție de categorie: 40 de lei acces normal cu loc la masa și 60 de lei VIP (cu loc in fata scenei) – exclusiv online pe iabilet.ro. Tichetele vor fi mai scumpe cu 10 lei la intrare în ziua concertului. Organizatorii oferă 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilități. Ora de începere a concertului este 21.00.

Discul "Bere Gratis - În fața ta" a fost lansat pe 19 noiembrie 2012, sala mare a Teatrului Național București fiind arhiplină. Urmărește galeria de poze de la concertul Bere Gratis. Dacă evenimentul de atunci a marcat 14 ani de carieră, trupa le pregătește fanilor "cel puțin o surpriză" pentru finalul lui 2013. Componența actuală îi reunește pe Mihai Georgescu “Miță” (voce), Robert Anghelescu “Blându” (clape), Marian Săracu “Piticu” (tobe), Marius Bob “Neuro” (chitară) și Radu Vaștag (bas).


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
28 martie 2013 11:00
Data lansării: 26 martie 2013 15:04

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE