Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

O invitație dublă pe săptămână la concertul Kempes și Rezident Ex

Toți rockerii din România au aflat cu bucurie! Ovidiu Ioncu Kempes a revenit pe scenă după o pauză de 8 ani și va cânta alături de colegii săi din Rezident Ex pe 21 septembrie la Arenele Romane. Câștigă o invitație dublă la concert, oferim câte una pe săptămână!

Publicat

pe

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex
Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex

Toți rockerii din România au aflat cu bucurie! Ovidiu Ioncu Kempes, solistul Cargo din perioada de aur, a revenit pe scenă după o pauză de 8 ani. Întors într-o vizită de vară în țară, Kempes lucrează la două albume alături de colegii săi din Rezident Ex. Trupa va susține un concert pe 21 septembrie la Arenele Romane.

Rezident EX

InfoMusic.ro pune la bătaie câte o invitație dublă la concert în fiecare săptămână rămasă pâna la data cântării. Cu cât te înscrii mai repede, ai mai multe șanse de câștig. Pentru a participa la concurs, trebuie completat formularul de mai jos ce presupune abonarea la newsletterul nostru. Dacă nu ești membru deja, urmează linkul pentru înregistrare și revino pe această pagină după logarea în cont.

Un participant poate primi un singur premiu. Câștigătorii vor fi trași la sorți folosind site-ul random.org.

Setlistul concertului Rezident Ex va cuprinde melodiile scrise de Tavi IepanBuletin de știriFotografiaIarnaOglindaPovestiri din garăCatedrala sufletuluiBrigadieriiÎnchis, caz de boalăCamera viselor. Află mai multe despre activitatea trupei.

Alături de Rezident Ex va cânta și trupa Desant.  Un bilet normal costă 60 de lei, iar unul VIP – 100 de lei, acesta din urmă beneficiind de o întâlnire și fotografie cu trupa, participare la sesiunea de autografe și afişul evenimentului semnat de artişti. Detalii despre VIP After Party.

Trending